Herkese merhabalar.
Daha öncede bir konu açmıştım. Bu telefonumu satıp s3 alacaktım, fakat maddi durumum el vermemişti.
Şimdi s4 alacağım. Pazartesi günü almayı planlamaktayım.
Bu telefon boşa çıkacağı için ve s4 alınca biraz nakite sıkışacağım için iPhone 3GS cihazımı satışına karar verdim.
Cihazın halen 1 yıldan fazla garantisi mevcuttur.
Resimler :
*Arka kapakta kolumun gölgesi çıkmış
*Ekranda çıkan kabarcıklar jelatin yüzündendir. Jelatin değiştiği anda tertemiz olacaktır
Telefonun arka şarj giriş yerinin hemen üstünde çok ufak bir kırılma mevcuttur. Kırılmanın nasıl olduğuna hiç bir fikrim yok. Bir gün baktım kırılmış bir şekildeydi.
Ekrana jelatinsiz parmak bile değmemiştir. Alındığı gün kutudan çıkar çıkmaz jelatin takılmış ve bugüne kadar hiç bir şekilde jelatinsiz kullanılmamıştır.
Jelatin altında ufak kılcal çizik bile bulunmamaktadır.
Sadece arka kasada kot pantolona,masaya v.s koymaktan çizikler mevcuttur. Dilerseniz arka kasa ile aynı kapak alıp takıp kullanabilirsiniz. (Ben öyle yapıyorum. Dilerseniz orjinal kasa alıp değiştirebilirsiniz)
Telefonun tüm, "ses,home,kilit&kapatma,sessiz tuşları" sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
iOS son sürüm yüklüdür. Telefona tamamen format atılıp size gönderilecektir.
Cihaz siyah renk ve 8GB modelidir.
Tüm aksesuarları ve kutusu mevcuttur. Kutusu ilk günkü gibi durmaktadır.
Kulaklıkları en fazla 5-6 defa kullanıldı. (Kulakiçi kulaklık kullanıyorum)
Fiyat olarak 450TL düşünmekteyim. Kargo ücretini de kendim karşılayacağım.
Tekrar söylemek istiyorum; "Telefonumdan hiç bir şekilde sorunum, sıkıntım v.s yoktur. Telefonumun sonuna kadar arkasındayım. Sadece Samsung galaxy s4 alacağım için satıyorum."
Günlük hayatım işte geçtiği için fotoğraf çekme vaktim pek olmadı. Ciddi alıcılar olursa konuya yazsın, yarın gece gibi fotoğraflarını özel mesaj ile gönderirim.
Fotoğraf gibi telefonumu anlattığımı düşünmekteyim gerçi
Alacak arkadaşa şimdiden güle güle kullanmasını dilerim. Bu bütçeye alınabilecek en iyi telefon olduğunu kişisel açıdan doğru bulmaktayım...