bazı kişiler darılacak gücenecek ama 1 tane bile backlink almadan iyi yerlere getirdiğim, hedef kelimesinde 1. sırada olan sitelerim bulunuyor...

Hayatım boyunca backlink almadım. satmadım desem yalan olur. ama asla para yatırmadım bu işe...

backlink işe yaramaz demiyorum. lütfen yanlış anlaşılmasın. ama "backlinksiz site çöldeki bedeviye benzer sonları aynıdır" "Backlink'siz yükselmek imkansızdır bence." "200-300 hiti geçemez. Bunu bilir bunu söylerim."

gibi yorumlar gerçeği yansıtmıyor. önemli olan backlink satın almak değil, ziyaretçilerin vasıtasıyla doğal backlink oluşmasını sağlamandır. Burda sosyal medyanında önemini unutmamalısınız.

Backlink kaynağın genel ziyaretçilerinin paylaşımından olacağından dolayı içeriğinin kalitesi ve işe yararlılığı ile doğru orantılıdır...

Bilindiği üzere backlinkin birkaç türü vardır, wiki, ziyaretçi backlinkleri gibi saçma ve yararından çok zararlı backlinkler vardır ki, kesinlikle onlardan uzak durmalısın. Hatta gördüğün yerde direk bilgisayarının direk fişini çekmelisin.

Sen sen ol ve güven bana. Doğal yollarla aldığın backlinkler gerçekten çok mühim. Sakın olaki backlink alacam diye para harcama. Hem parana, hem sitene yazık olur.

İsteyen kişiler backlink alınmadan da nasıl başarılı olunacağı konusunda güvenmiyorlarsa birsürü şekilde ispatlayabilirim. Öyle bilip bilmeden, insanları yanlış yönlendirerek, yok backlinksiz asla olmaz şeklide yorum yapıp, insanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen...