herkese merhaba.1.5 hafta önce blog açmıştım.Devamlı ilgilenicektim hatta o blog için giricektim sırf nete.Ama 6 yıllık pcim vadesini doldurdu ve bozuk durumda.bende blogla ilgilenebilmek özgün içerikler ekleyebilmek için ne var ne yok satıp tablet veya netbook almayı düşünüyorum.Ama kararsız kaldım.bloga resim eklemeyi yazı yazmayı tabletle nekadar yapabilirim ilk defa alıcağım için bilemedim.400 tlik bütçem var.netbook alırsam 2.el sahibinden.comdan alabilirim.tabletle resim pcye indir tekrar bloga yükle yazı yaz düzene koy falan ne kadar olur bilmiyorum.blog,facebook için hangisini almalıyım.burda çogumuzun sitesi var ve teknolojiyle içiceyiz.halimi en çok siz anlarsınız.bir de ben en çok hattan nete giricem vifi olayını daha az kullanıcam,
kısacası tablet mi alayım yoksa 2.el netbook mu ? Önerdiginlz tablet netbook varmı
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:35:43 -->-> Daha önceki mesaj 19:41:26 --
konuyu yanlış yere mi açtım yoksa zor bir sorumu sordum.diğer konulara cevap var buna yok :s