Öncelikle geçmiş olsun.
Hacklink eklemenin 2 yolu var.
Sitende kullandığın scriptte bir açık olabilir.Sql veya benzeri açıklardan sitene sızmış olabilirler.
Diğer yol ise host firmasından kaynaklanır.Kullandığın host firması iyi bir firma değilse, o hostta bir site hackleyen hacker root olup host üzerinde bulunan tüm web sitelerine giriş yapabilir.
Linkler nezaman koyuldu dersen, o link koyan sitelerin backlinklerini ahrefsten sorgulat.Ücretsiz versiyonda birkaç sorgu yapabliyorsun.Eğer senin backlinkler çıkarsa yanında tarihleri filan yazar.
Ben rastgele
www.cagataynakliyat.com sitesini tarattım.1 nisan 1 mayıs tarihleri arasında bu adamın farklı domainlerden elde ettiği linkler 2 katına çıkmış.40 siteden backlinki varsa 80e filan çıkmış.Son 1 ayda backlinkleri inanılmaz artmış.Tahminen son 1 ay içinde sana link eklemiş olabilir.
Bukadar link çıkışı olması sitenin prsini filan gücünü düşürür.Ama filtreye sokacağını düşünmüyorum.
adamlar nakliyat işini bırakmış durmadan hacklink kasıyorlar ben anlamadım bunların işini.Nerde hacklink varsa mutlaka nakliyatçılarda orda.
ARKADAŞLAR KAFAYI YİCEM YA.
İlgili firmayı arıyorum. Siteme izinsiz linkler eklenmiş haberiniz var mı lütfen açık açık konuşun diyorum adam bana bağırıyor. Ben kurumsal firmayım. Sitenin açıklarını kapat o zaman. Mahkemeye ver ip adreslerini. Vodafone eklense vodafone'mu arayacaksın.
Şikayette bulunacağım. Ne gibi bilgiler ile beraber gitmeliyim sevgili üstadlar. Ne güzel gelir elde ediyorum, BU ZARAR VERİCİLER GELİYOR HER ŞEYİ BATIRIYOR YA