Merhabalar arkadaşlar ;
Biraz kendimden bahsedeyim ; Adım soyadım, Gökhan GÜNEŞ, izmirde yaşıyorum bilişim sektörü ile yaklaşık 7 - 8 senedir ilgileniyorum, bunlarda en ağırlıklı olduğum konum ise, Hosting sektörüdür. Daha önce çalıştığım firmalarda vardır.
Neler Yapabilirim :
- Linux CenOS Kurulumu
- Linux cPanel Directadmin Panel kurulum ve konfigurasyonları.
- Linux konusunda müşterilere teknik konuda destek sağlıyabilirim.
- Windows server sürümlerinin kurulumlarını yapabilirim.
- Windows plesk panel kurulum ve ayarlarını gerçekleştirebilirim.
- Esx, Proxmox, Vmware gibi sanallaştırma yazılımlarını aktif olarak kullanabilmekteyim.
- Ayrıca şirketin sunmuş olduğu hizmetlerin tanıtımını forumlarda yada çeşitli platformlarda tanıtıp satışını üstlenebilirim.
- Piyasada bulunan bir çok scriptin kurulumunu profesyonelce yapabilirim. ( bunlara php dilinde yazılan her türlü scripti düşünebilirsiniz )
- Müşteriler tarafından açılan destek taleplerini en kısa zamanda profesyonel şekilde çözebilirim.
- Whmcs ve Vizra ile yönetilen müşteri destek sistemleri hakkında profesyonel derecede bilgi sahibiyimdir.
- Bunların dışında müşterilerin sitelerinde ( php altyapılı ) çıkabilecek sorunlara müdahale de edebilirim.
- Web tasarım ile de ilgileniyorum ve yapmış olduğum tasarımlarda mevcuttur.
- Grafik programları kullanabiliyorum, aşırı profesyonel olmasamda yaptığım tasarımlarda, grafik programlarım ile iyi işler çıkartabiliyorum.
- Bilgisayar teknik ve donanım olarakta yüksek bir bilgiye sahibimdir.
Bunlar gibi yazamadığım daha bir çok konuda bilgi sahibiyimdir. İZMİR'de TAM ZAMANLI olarak eleman'a ihtiyacı olan firmalar ile UZUN SÜRELİ çalışmak isterim.
Saygılar.
Tarafıma ulaşabileceğiniz iletişim bilgileri :
Cep : 0545 452 50 83 - Gökhan GÜNEŞ