Merhaba aklımda benimde böyle bir yazılım fikri vardı yalnız farklı olabilecek özellikler gerekmektedir. sistemden kontürlü fax olayı kesinlikle olması gerekir otomatik mükellefe mail atması gerekir vs.. vs.. gibi eğer böyle bir uygulamayı geliştirmeye açık düşünürsen 10 tane civarında muhasebeci çevrem var proje çıkarıp gerekli pazarlamasını yapabiliriz web siteleriyle birlikte
Sistemi şuan geliştiriyorum zaten. Sistemi daha önce yapmıştım ve bir takım ek özellikler daha yapacağım. Yaklaşık 3-4 Adet muhasebeci böyle bir sistem bekliyor benden. Daha farklı düşüncelerinizi sunarsanız, daha güzel sistem çıkacaktır ortaya..
Boyle bır Scrıt var zannedersem ama Muhasebecı bırı vardı o Yapmıs.Mukelleflerı sıteye gırıyor sıfrelerı kullanıcı adı ıle , ıstedıklerı donemın beyannamesı ordan ındırebılıyorlar.
Yardımcı olacaksa sıte adını bulabılırım...
Evet biliyorum şuan İstanbul'da bu tarz bir script satışı yapan firma var. Bunun gibi hatta bir kaç tane var diyebilirim. Yalnız pazarlamasını yapamıyorlar. Bize muhasebeciler böyle bir şey istediklerini söylüyorlar. Piyasada var ama pazarlamasını yapabilen yok.
Yorumunuz içinde teşekkürler..
Eğer kafasında bu sisteme eklenebilecek daha değişik ve güzel şeyler olan varsa sistemi dahada geliştirmek isterim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.