myHalici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Musterinin yerine getirecegi kosullar nedir?
2- her iki panel icinde ornek backup dizini yollari nedir.
3- backup icinde sql varmi?

Boyle bir modul 1-2ayda yazilir, 4haneli rakamlar dusunurseniz PM ile donus yapin.
Sadece kendime istemediğim için yani yazan kişinin başkarına da satmasına karışmayacağım için 4 haneli rakam mevzu bana biraz abartı geldi ( polemik yaratmak adına yazmadım).

Ama gene de kısaca anlatayım.
1. Seçenek 1 : A sahsına ait bir hosting var, ve ödemesini 5 gün geçtiği için whmcs tarafından sunucudan silinmiş ama yedekleri duruyor.

Kişi whmcs ye giriş yaptığında yedekten yükle diye bir seçenek olacak ve kişi bunu seçtğinde (bunun için ücret talep ediliyorsa fatura çıkartılacak ve ödeme onaylandıysa geri yükleme işlemi yapılacak)

Seçenek 2 : Kullanıcı satın almış olduğu hostingin detaylarına tıkladığında yedeklerin listesini görecek ve istediği yedeği geri yükleyecek (bunun için ücret talep ediliyorsa fatura çıkartılacak ve ödeme onaylandıysa geri yükleme işlemi yapılacak)

2. her panel için mantıken değiştirilebilir yazmak gerekir. Örneğin ben günlük olan yedekleri aynı makinada haftalık ve aylık yedekleri farklı makinada tutuyorum.

3. evet mssql ve sql de olması gerekli.

Benim kafamdaki bu şekilde daha da geliştirilebilir. Sanırım buna benzer bir eklenti cpanel için var.