Hesabında hata olmayıp video yükleyemeyenler dikkatlice okusun.

Arkadaşlar youtube 3 karakterden kısa ve 30 karakterden uzun etiketleri kabul etmiyor.

Yükle tuşuna bastığınızdan sonra yükleniyor yazıp sonra boş dönüş oluyorsa etiketlerinizi kontrol ediniz.

Örnek olarak:
"etiket, etiket etiket etiket, etiket etiket, etiket 5" Hata oluşmaz.
"etiket, etiket etiket etiket etiket, etiket etiket, etiket 666" Kalın olan etiketten dolayı hata oluşur.
"etiket, et, etiket etiket, etiket 2341" Kalın olan etiketten dolayı hata oluşur.

Ayrıca youtube botu patlamış diyenler var.

Bilmiyorum inanırmısınız 8 dakikalık
http://www.youtube.com/watch?v=TiJR_k_SolA
bu videoyu deneme amaçlı aynı başlıkla etiketsiz ve açıklamasız olarak yükle dedim 6 saniye sürdü.

Patlayan botları bildirinler oluyor düzeltilebilenler düzeltiliyor düzeltilemeyenler kaldırılıyor. Yeni bot önerisi yapan kimse yok. Bazı sitelerde bazı videoları kendi sunucularında tutuyorlar bazılarını embed olarak alıyorlar. Embed olarak yayınladıkları videoları haliyle yükleyemiyoruz.

Hergün 2 sayfa hata mesajı yazılıyor. Bir kişi olsun Allah razı olsun demiyor. Aylık 15 liradan en ucuz hizmeti sunuyoruz. En çok özellik olan sistemi sunuyoruz daha fazlasını istiyorsunuz elimizden geleni yapıyoruz kimse sağol demiyor.

450 lira sunucu parası ödüyorum aylıkta 650 liralık satış oluyor. Öyle acayip yüksek fazla süper hiper paralar kazanmıyorum. Böyle devam ederse bu ay sonunda hizmeti sonlandırabilirim. Trip yapma falan diyebilirsiniz. Binlerce satır kod yazdım hala yazıyorum kimse bir mesaj atıpta sağol demediyse veya sizin sandığınız gibi yüksek meblalar kazanmıyorsam ne anlamı var bu işin.

Eğer bu ay sonunda hizmet durması gibi bir durum olursa kalan günlerin parası herkese iade edilir bunuda burada belirteyim.