size ilgili bir mail gönderilmiştir hocam orda ne yazıyor
Hocam orada aynen şunlar yazıyordu..
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Sitenizin Google AdSense politikaları veya web yöneticisi kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığını düşündüğümüzden, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.
Tasarım aşamasındaki siteye nasıl Adsense koydunuz ki? Boş içerik olduğundan banlamış olabilir.
Adsense yerleşimlerinin nasıl olduğunu görmek maksadıyla eklemek istedik.
ban nedeni size gönderilen e-mailde yazar zaten nedenini bizimle paylaşın ona göre yorum yapalım
Yukarıda yazdım hocam..
sen reglemeden önce zaten banlıdır belki.
Hocam banlı olmuş olsa bile ekledikten sonra görünmemesi gerekir ki 1 gün boyunca reklamları gördüm.
deneme aşamasındaki siteye adsense aldığınıza şaşırmıyorsunuzda ban yediğinize mi şaşırıyorsunuz
Şaşırmıyorum çünkü deneme yapıyordum. Şu anda aklıma geldi, keşke resim koysaymışım diye ama geçti artık
Henüz tasarım aşamasında olan ve sizden başka 1 Allah'ın kulunun girmediği bir site oldugu icin olabilir mi sence?
Benim de şaşırdığım nokta orası hocam. Adsense nasıl görüp de banlamış o siteyi
geçmiş olsun
Sağolasın..
Eskiden kullanıcı adınızla başka hesap actınız mı?
Hayır, başka hesap açmadım.

arkadaşlar cevap vermeye çalıştım ama durumlar böyle.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:02:15 -->-> Daha önceki mesaj 19:59:58 --
eskiden banlı olması gerekmez ki bunun için.arkadaşlarında söyledigi gibi zaten o siteye adsense vermesi garip.bende oldugu gibi farkına varıp ilk fırsatta banlamışlar.benim banlanan hesaplardan biriside böyleydi.sıfır bi domain aldım,site açtım,içerisinde 4-5 tane özgün içerik girdim hemen.ertesi gün adsense başvurusu yaptım,gün bitmeden 2.onayıda alıp siteye ekledim kodları.3 gün durdu reklamlar sitede,3.gün bi baktım ban yemişiz.beni şaşırtan o sitenin banlanması degil,onaylanmasıydı.zaten biliyordum banlanacagını fakat ben bi 10 günü bulur diyordum,erken farkına vardılar
Hocam yani sitede illegal birşey de yok, neden böyle oldu ben de bilemiyorum artık
Benim sitede 5-6 günlük iyice içerik girmeden reklam atmıyım :P
Aynen
İki nedeni olabilir;
1-Domain daha önce banlıdır.
2-İçeriü, olmayan tasarım asamasında olan siteye adsense koymak ban sebebi olabilir.
buarada isbanned.com sitesinden kontrol edebilirsiniz sitede ban olup olmadığına.
Hocam daha önce domain banlı değildi ama 2.seçenek mümkün olabilir. Eğer öyleyse bir tecrübe daha edindik..
Biz sağlam içerikle 1 senelik 7 senelik sitelerle onay alamiyoruz nedir puf noktasi
Abi püf noktası filan yok, adamlar kafalarına göre onaylıyorlar