jackal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bır malın bır satıcısı vardır bırde alıcısı,
malı satıyorsan fıyatını yazmalısın, yok karar veremıyorsan açık arttırma yapacaksın,
fıyatı sız verın gıbı bır şey olabilir mı, 3 gun sonra şu fıyat verildi diyerek kullanıcıyı yanıltmayacağını nerden bılebılırız.
bizim işimiz yok alacağımız değil almayı düşüneceğimiz için pm ile mi uğraşacağız, senden cevap mı bekleyeceğiz devamlı ?
Hocam öncelikle ben açık artırma yapmıyorum yani insanları yanıltma gibi bir durum söz konusu değil ki zaten adı üstünde satış teklif usulü. Yani ilanda belirttiğim gibi fiyat makul ise teklif sahibi ile anlaşacağız.

Benden sürekli pm elbette beklemeyeceksiniz pm ile açık artırma yapmıyorum ki Teklifleri ister pm ister konu altından gönderebileceğinizi zaten konuyu okuduysanız ilk posta bakarak anlayabilirsiniz.

Yukarıda yazdıklarımı polemik vs. için yazmıyorum yanlış anlamayın bilgilendirme için yazıyorum..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:23:30 -->-> Daha önceki mesaj 23:16:49 --

Videocuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen fiyatini yaz abi kimse pm istemesin
Goblin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatı PM alabilirmiyim.
Videocuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abi valal iyi numara acaba kaç para :P
Emx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pm alayım fiyatı
detcortex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle ben açık artırma yapmıyorum yani insanları yanıltma gibi bir durum söz konusu değil ki zaten adı üstünde satış teklif usulü. Yani ilanda belirttiğim gibi fiyat makul ise teklif sahibi ile anlaşacağız.

Benden sürekli pm elbette beklemeyeceksiniz pm ile açık artırma yapmıyorum ki Teklifleri ister pm ister konu altından gönderebileceğinizi zaten konuyu okuduysanız ilk posta bakarak anlayabilirsiniz.

Yukarıda yazdıklarımı polemik vs. için yazmıyorum yanlış anlamayın bilgilendirme için yazıyorum..
evet arkadaşlar yoğun isteklere ve baskılara dayanamadım bir fiyat belirlemem gerekiyor galiba Fiyat olarak aklımdan geçen ücret 750 civarıdır. CİDDİ arkadaşlarla tekrar pazarlık yapılabilir.