hllzn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
farklı aramalarda aynı sayfanın farklı title da göründüğüne de şahit oldum. bunun sebebini o kelimeden alınan backlinkle yordum. yani araba kelimesinden alınan sıradışı backlink, gerçekte olan spor araba modelleri title lının değişmesine etken olabiliyor. yine nacizane fikirlerimden, domain araması yaparsanız, domain isminin başlığı çıkabilir. ek olarak wordpress başlığındaki title, herhangi bir seo eklentisinin title ından daha güçlü olabiliyor. yine ek olarak siteye en çok hangi arama sorgusundan ziyaret geliyorsa o title ıda alması mümkündür.
Çok teşekkür ederim
trojan_alert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğiniz olay %100 doğru.Benim sitemde de konularımın titleleri farklı olarak 2 şekilde googlede görünüyor.Bazı aramalarda başlığın sonuna Siteadi.com ekliyor.Diğer arama sonucunda ise orjinal girilen titleyi gösteriyor.İlginç bir durum.
Size katılıyorum.
Saolun yararlı bir yazı
SucBela adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
#canberk123can kardeşim önce hatanın nasıl oluştuğuna değinmek gerek. Bana göre backlinkten falan değil, sitenin slogan ve başlıkları ile çok fazla oynadığınız zaman google bunu sevmiyor anladığım kadarı ile yani örneklerle;

Yazı adı - Blog Başlığı

Burada ki blog başlığını sürekli değiştirdiğimiz zaman google her geldiğinde farklı blog adı gördüğü için bunu kötü bir şey olarak algılıyor ve cezalandırmaya gidiyor. En azından benim başıma böyle geldi bu durum. Çünkü yeni açmış olduğum bir sitede hiç bir backlink çalışması vs yapmadım ancak blog başlığını sürekli olarak değiştirdim. Google de başlıklar saçma sapan bir hal aldı. Aslında bu durum all in one seo pack 2.0'a geçtikten sonrada geldi diyebilirim. İlkginç ama diğer bir sitemde galeri olan içeriklerde konu başlığını 1-2-3 diye indexlediğini gördüm. Bana göre durum her ne kadar çok fazla blog başlığını değiştirmekten kaynaklansa bile all in one seo pack 2.0 eklentisindende kaynaklandığını düşünüyorum.

Çözüm olarak ise bir şey yapmadım blog başlığını sabitledim ve bekledim kendiliğinden düzeldi. Ancak all in one seo pack 2.0 a update yaptığım diğer sitem ise galeri sayfaları iki kere indexlenmeye devam ediyor. Aynı galeri resmini 2 farklı şekilde indexliyor.

Birinci index: resmin almış olduğu resim numarası yani; 1
İkinci index: resim başlığı / konu başlığı
Çok çok saolun hocam çok işime yaradı