Üstatlarım Selam,
Şimdi şöyle bir sorun var. Plesk 11'i kurulum işlemini icra ettim ancak giden mail portunu 25 yerine 587 yapmam gerekiyordu. sunucu üzerinden Settings/Mail Server Settings/General Options Kısmındaki (will be enabled on all IP addresses) onay kutusunu işaretli konuma getirip kaydettiğimde sunucu üzerinden 587 portunun aktif olduğunu görebiliyorum. webmail üzerinden kontrol ettiğimde mail gönderip alabiliyorum ancak, outlook 2007'de kurulum yaptığımda gelen ve giden sunucu plesk'in bu sürümünde domain.com olduğu için o şekilde yazıp diğer ayarlar kısmından sunucular bölümünden giden sunucum kimlik doğrulaması gerektiriyor'u tikleyip, Gelişmiş seçeneklerden Giden Posta sunucusu SMTP'i 25 yerine 587'e çevirip kaydettiğim halde Sınama ekranında şöyle bir hata alıyorum. "Sınama e-posta iletisi gönderin: Sunucu, bu istemci tarafından desteklenen hiçbir kimlik doğrulama yöntemini desteklemiyor." bu konuyu çözemediğim için ve sitede arayıp bulamadığım için yazmak istedim. desteğinizi rica ediyorum bu konuda. şimdiden tşk.
Merhabalar Arkadaşım,
http://blog.aytacengin.com/windows-s...nable-ayarlari
Adresi takip edecek olur isen sorunu çözeceksin.
Sevgiler,