arkadaşlar bana bu kanal hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa ucretlide olabilirr çok fazla abartmadan istedikleri rakam neyse odemeye ragzıyımm

Merak ettigim vede ogrenmek istedigim şeyler

1: arkadaşımızın vermiş oldugu mail adresiylee hesabıma giriş yapıyorum karşıma 2 tane hesap çıkıyorr partner olan kanalı seçipte hesaba baktıgım zaman videolarr felan gozukuyorr ama kullanmakta oldugum bu faster scriptine programı ekleyipte video yuklemeye çalıştıgım zaman diger hesabaa atıyor dosyaları partner kanalda herhangibi birr dosya gozukmuyorr acaba bu konuda yanlış yapmış olduugum bişeymi varr çünkü az once kendi pcmden browserden yukleme yaptıgımdaa partner kanala dosyam düştü acaba kayıtlı olan maildemi bir yanlışlık vardırr

2: kanalı almış oldugum arkadaş daha önce ödeme almamışş vede panele girmemişş bu panel bilgileri 100usd olan odeme sınırını geçtik ten sonra anlaşmalı oldugumuzz partnerliktenmi gonderiliyorr nasıl oluyıor bu konudaa bilgi sahibi olmak istiyorum

bunun gibi basite vede bu işi bilen arkadaşların kolaylıkla cevaplıyacagı sorulardırr ben ilk defa bu partner işinee girdigim içinn malesefki çok yabancıyımm ucretiyle veya hayrına yardımcı olabilecek arkadaşlar bana skype adreslerini letirseler sevinirimm