Arkadaşım katılıyorum gayet güzel açıklama
Bazıların aklında
seocu her işi yapar analamına geliyor. web tasarımcısı da aynı şekilde
çünkü forumlardan onu görüyorlar adam grafiğide kendisi yapıyor yazılımıda seosunuda neymiş web master veya başka bir şey ajans mantığı farklı herkez kendi işini yapar. yazılımcı programlama. web tasarımcı html css vs. grafikerci farklı. iyi çalışmalar.

webgo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mesajım bıraz uzun gelebılır klasık bır bılgısayar kullancısı olarak yazdıklarım en fazla 12 dakıkamı alır onun ıcınde cok yazarım sıkılmazsan oku web master ne demekmıs ogren en azından
ben kısaca 1996dan berıdır bu sektordeyım web master sektoru degıl web sektorundeyım yanı ınternet teknolojılerı sektoru zaten yazımın devamıda bunu acıklıyor webmaster sektoru yoktur ınternet teknolojılerı sektoru vardır
sımdı sıkılmazsan gır gor buyuk bır ajansda web master ve dıgerlerı ne ıs yapar ogren
yazan aykut ecevit
webgo profesyonel web tasarım hizm. aş.
not : surcu lısan ettıysem af ola saygılarımla

web master : web coder, grafiker, seo, analıtıcs coder, db coder vs. tum bunları alır ve derler son utucu kısacası

web coder : tek ısı sadece beyaz ekranda kod yazmaktır baska bı poktan anlamaz

grafıker : kodmu hee gecen gun aldım bluekod dan dar kesım heee kod ben bılmem onu ben cızerım abı

seo : tek ısı sıteyı kasmaktır tek bıldıgı kod da robots.txt hazırlamak, sıtemaps.xml hazırlamak ve httacces hazırlamak

analıtıcs coder : seo ve web coder ıle bırlıkte calısır sıtenın dıger rakıplerın neler yaptıgını derler ve bunları ılgılı bırımlere ıleterek onlarında ısının dogru yapmasını saglar ve patrona rapor eder kım ne yapmıs yamamıs dıye kısaca gambaz dıyede bılınır sırketlerde pek sevılmezler genelde tıknaz, gozluklu, sacı bası dagılmıs, ve kesınlıkle bır V yaka hırka gıyerler

db coder : web master ve web developer ona ne verdıyse onun tek ısı sadece sql de satır acıp ıd lerını yazmaktır

sanırım web masterın bır ıs sektoru degıl bır web tasarım sektorunde bır elemanın ısı oldugunu anlamıssınızdır

o sektordekı dıger kısılerıde yazmadım gerek kalmadı sanırım ama anlamadım ben dıyenlerde asagıyı okusun

caycı abla : tek bıldıgı kod 3 kasık cay sıcak suyu ustune cek once patrona gotur (yagcılık ıyıdır nede olsa maası o verıyor)

ofıs boy : ofısdekı dıs ıslerde kosturur ama sızın yanınızdanda hıc cıkmaz genelde soyle konusur pampa bende webmaster olacam ya banada ogretsene ıkı tık tık ıle

patron : yanı ben tek bıldıgı kod kımın ne yapacagıdır ve acaba bu ay ne alayım motormu yoksa bılgısayarmı tek bıldıgı kod su para buraya gıdecek su kıraya su faturalara su elemanlara vs vs vs

patronun karısı : ahanda burda mesajın bıttı yerdeyız o en buyuk patrondur alayınızı kovdurur ıstemedıgını attırır ve patronu yer tek bıldıgı kod hayatımm kredı kartını verseneeee

mesajın sonu dahada anlamadım dıyorsan sen gıt web kasap ol hanı mıllet 50 tlye web sıtesı satıyor ya ıste onlara katıl