İlk 3 tasarımı referans amaçlı düşük fiyattan yapıyorum.

Merhabalar sevgili r10.net üyeleri. Öncelikle söylemeliyim ki online tasarım işlerini lisem nedeniyle bırakmıştım çalıştığım müşterilerin siteleri kapanmış referans sunamıyacağım pek bu yüzden.
Elime kalem tuttuğumdan beri resim çiziyorum, 8 yılda kursa gittim bunun 4 yılınıda benden sonra gelen genç öğrencilere ders vererek katettim. Lisemde moda tasarım bölümünden mezun oldum. Şu anda Uludağ Üniversitesin de okuyorum.

Takdir edersinizki öğrencilik zor para sıkıntısı derken ve içimdeki üretme, tasarlama aşkımın önüne geçemediğim için bu işede geri döneyim dedim...

Çalışma prensiplerim müşteriyle sanalda konuşmak yerine telefonla konuşmayı tercih ederim daha etkili olduğunu düşünüyorum, işlerimi çok programlı yaptığım için müşteriyle anlaştıktan 1 gün sonra işimi teslim ederim meşkuliyetime göre 1 saatte bile teslim edebilirim. Ücreti teslimden önce yarısını teslimden sonra diğer yarısını alarak çalışırım, dilerim herkez için hayırlı bir başlangıç olur saygılarla

KARAKALEM

Burada ücret arkadaşlar değişkenlik göstere bilir aşağıda ücret a4 boyutu ve tek surat için geçerlidir resimde kişi sayısı ve ebat arttıkça uğraştırısı olduğu için fiyat 5 - 10 lira yüksele bilir... Kargo bana aittir, aynı çevrede oturuyorsak elden bile teslim ede bilirim tanışmak amacıyla...

WEB TASARIM

Sadece psd olarak web sitenizin ana sayfasını bir süreliğine 20 lira ondan sonra fiyat artacaktır.Anlaşma sağlarsak yine makul bir fiyata koda döküp siteyi komple bende tasarlaya bilirim...

LOGO

Müşteriyle anlaştıktan bir - iki saat sonra teslim ederim...

*Arkadaşlar hardiskim bozuluğu için bütün herşeyim silindi ve kurtaramadım. Eski koyduğum referans yaptığım resimlerin linki ölmüş. Referans amaçlı daha makul fiyata yapacağım tasarımlarınızı.