SeliM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Aforizma;'nın banı açılmış nasılda belli oluyor değil mi? Rapor edildi, ben bu bebenin ortalığı karıştırıp durmasından sıkıldım şahsen. 1 değil 2 değil.
Graphic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle her konu hakkında gerekli gereksiz yorumlarınızla karşılaşıyorum. Ve her defasında sanane boşver diyorum kendi kendime , oturuyorsun burda kul hakkından erkek kız ayrımından bahsediyorsun. Traderlerini inceledimde aldığın domainin parasını vermedin , buraya yazmak yerine onun hesabını nasıl vereceğini düşündün mü? Madem inançların bu kadar kuvvetli neden ödemedin ücretini?

Senden ricam , lütfen her konuda dini öne sürerek , insanların inançlarını vs şeyleri ön plana getirerek gündem yaratma. Herkezin inancı kendine , buradaki insanların görüşüne düşüncelerine saygı duymak zorundasın.
TimeLordTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu yorumun sebebini aşırı derecede merak ettim

Neden hocam?
ben söyleyim kendi türkiyede herkesn kapanıp simsiyah olmasını kadın erkek birbirini görmemesi hatta 100 metre sine bile yaklaşmamasını isteyen bir şahız kişi report edildi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:04:17 -->-> Daha önceki mesaj 22:01:58 --

Bu Mesaj ********** isimli üye tarafından silinmiştir.
hakketti