Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Ayakabı aldım.
Ayakkabı aldım.
Nike marka ayakkabı aldım.
Nike marka spor ayakkabı aldım.
Kapalı alan için Nike marka spor ayakkabı aldım.
Kauçuk, kaymayan tabanlı kapalı alan için Nike marka spor ayakkabı aldım.
Salim spordan, kauçuk kaymayan tabanlı kapalı alan için Nike marka spor ayakkabı aldım.
Hafta sonu Salim spordan, kauçuk kaymayan tabanlı kapalı alan için Nike marka spor ayakkabı aldım.
Hafta sonu Salim spordan, kauçuk kaymayan tabanlı, kapalı alan için Nike marka spor ayakkabıyı 10 liraya aldım.
Hafta sonu Ülkealan pasajındaki Salim spordan, kauçuk kaymayan tabanlı, kapalı alan için Nike marka spor ayakkabıyı 10 liraya aldım.
Hafta sonu Ülkealan pasajındaki Salim spordan, kauçuk kaymayan (non marking) tabanlı, kapalı alan için Nike marka spor ayakkabıyı 10 liraya aldım.
bla bla bla
(son cümlenin doğru olduğunu söylemiyorum, bir anda yazdım hepsini...Mantık ve yaklaşımı anlatmak için.)
-----------------------
Yaptığınız işi ne kadar ciddiye aldığınıza bağlıdır. Ziyaretçiyi olabildiğince bilgilendiren ve düzgün Türkçe ile yazılmış makaleler tabiki öne çıkar. Her işte olduğu gibi bu iştede ahlaksızlar vardır ve hep olacaktır. Kim neyse genelde karşısındakinide hep öyle sanır.
Linkleme birinci dereceden önemlidir. Elbetteki haldur huldur yazanlar bilmek zorunda değildirler. Kuralları bilmeyenler cezalandırılmayabilir. Ama bilenler kesin ödüllendirilir. Aradaki fark budur.
.