yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsettiğiniz şekilde bir makale yazımı dediğiniz gibi 2-3 TL ile olmaz Ve makale yazdığını ifade eden çoğu kişi daha adam akıllı Türkçe ifade kuramıyor, bu da garip bir durum.

Şunu da belirtmek isterim ki; geçen ki tartışmada bir arkadaş çok güzel bir örnek vermişti. "Madem sözde seo'lu makaleler bu kadar önemli peki o zaman moda konusunda blog'ları olan bayanların hepsi seo'lu makale mi yazıyor? Çünkü o blog'ların sahipleri haldır huldur diyeceğimiz tabir ile akıllarındakileri aktarmaktan başka bir işlem yapmıyorlar".

Ayrıca @osmanbey 'in vermiş olduğu link'te de @aLKaDraZ kendi düşüncelerini aktarmış ve kelime yoğunluğunun önemine vurgu yapmış.

Benim bu konudaki düşüncelerim, daha öncede vurguladığım üzere; laf kalabalığı yapmadan, zengin, özenli ve doğru bir Türkçe ile sürekli aynı kelimelerin etrafında dolanmadan nitelikli bilgilerin verildiği her türlü yazı kazanç sağlar.
[ laf kalabalığı yapmadan, zengin, özenli ve doğru bir Türkçe ile sürekli aynı kelimelerin etrafında dolanmadan nitelikli bilgilerin verildiği her türlü yazı kazanç sağlar. ] bende böyle düşünüyorum ve dediğiniz gibi kadın bloglarında yazılanlar, sağlık bloglarında yazılanlar vs. vs.. seolu makale mi? Buna tam anlam veremiyorum.