Öncelikle Yorumlarınız İçin elinize sağlık. Gerçekten çok mutlu oldum ve güldüm kesinlikle hiçbir yorum için kimseye kırılmadım ve gücenmedim ayrıca hoşuma gitti. Anladığım Kadarıyla SEO ya uyumlu bir makale, bu konuda anti yorum yapılmamış. Hatalarım konunun akıcı olmaması, devrik cümleler son olarak da noktalama işaretleri, Doğru anladıysam. Başlı başına bir spam denilmiş sadece bir yorumda kafama takılan sadece o yorum oldu. Google açısından mı spam yoksa senin açından mı spam. Diğer arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirlerse mennum olacam. Gerçekten google'un bu konuyu spam olarak algılayabilecek bir hata yapmış mıyım?
Ayrıca makaleyi düzelten arkadaşa teşekkür ediyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:44:08 -->-> Daha önceki mesaj 03:36:53 --

Ares adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEO açısından bir şey diyemeyeceğim çünkü spam etkeni pek göremedim ama makalen ziyaretçiler açısından hiç okunaklı değil, anlatım gerçekçi değil, yapmacık duruyor.
Cümle düşüklükleri var,
"Arkadaşlarım arasında Telefon kullanma bilen pek yok" burada kullanma yerine kullanmasını yazmalısın, bunun gibi birçok yer var.

Kusura bakma ama biraz Google Translate gibi olmuş kendini geliştirmelisin maalesef.
ercu_145 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler.
Oturdum ve makalendeki yazım yanlışlarından, anlatım bozukluklarından makaleyi arındırarak rewright yaptım. Sıfırdan yazmadığım için anlamsızlıkları ortadan kaldıramadım, sadece yanlışlarını görmende faydası olur diye düşündüm. Buyur:

Sanırım yarısına kadar rewright yaptım makaleni. Buraya kadar olan kısmı inceleyerek ve kendi yazdığınla karşılaştırarak hatalarını bulabilirsin.
İyi çalışmalar.
musakka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakma ama orta bir öğrencisinin kompozisyon ödevi gibi olmuş.
Dediğim gibi içeriğe yapılabilecek bir şey yok ama en azından anlatım bozuklukları ve cümle düşüklüklerini örnek üstünde arkadaşa gösterdim. Bir faydam olduysa ne mutlu.
HatayMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okuduğumda ben de aynı tepkiyi verecektim ama çekindim
Dilerim arkadaşımız bu eleştirileri hakaret olarak algılamaz ve kendini ona göre geliştirir.
zego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 - Makalede yanlış kelimeler sıkça kullanılmış.
2 - İkinci cümlede konudan konuya atlanmış sebepsiz şekilde.
3 - Noktalama işaretleri yanlış kullanılmış.
ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kim uydurduysa bu seoya uygun makale saçmalığını ülkemin webmasterine yazık, seoya uyacam diye makale değil sanki bebeği uyutmak için masal anlatıp onu yazmış arkadaşımız

Yanlış başlıktan başlıyor, kimse telefonun rengine göre fiyat sormaz, sabit telefon cihazı fiyatları gibi bişey olabilirdi

içerik içinse adam diyelim telefon fiyatları diye aradı geldi;

hani aga nerde yazıyor fiyat, fiyat alternatifleri karşılaştırmaları nerde, teknosada kaç para, goldda kaç para tahtakalede kaç para

Sonuç olarak bırakın seo makalesi saçmalığını, gerçek bilgiler yazın konularınıza, bu yazıları insanlar için yazdığınızı unutmayın seoya uyacak diye bolt yapmak için saçma kelimeler türetmeyin, bolt yapmak istiyorsan gerçekten insanların dikkatini çekmek için yazının en önemli noktasını yap.

Neyse sabah sabah yeter bu kadar, konu sahibi yazdığım şeyler geneldir direk üzerine alınma.
RuHeLa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ziyaretçiyi yazdığın yazı ile birlikte sitende tutabilmek önemli, bu yazıyı sen bir sitede görsen okurmusun öncelikle ?

sadece kalın yazdığım yazılardan ziyaretçi gelsinde ne olursa olsun gibisinden yazılmış bir yazı. Başlı başına spamdır makalen bilgine 1-2 gün yukarıda görürsün googlede ama sonra düşüşün kaçınılmazdır.

Saygılarımla.
DoktorCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üçüncü sınıftaki kardeşim bile daha iyisini yazardı hocam bu hangi dil
Öncelikle Yorumlarınız İçin elinize sağlık. Gerçekten çok mutlu oldum ve güldüm kesinlikle hiçbir yorum için kimseye kırılmadım ve gücenmedim ayrıca hoşuma gitti. Anladığım Kadarıyla SEO ya uyumlu bir makale, bu konuda anti yorum yapılmamış. Hatalarım konunun akıcı olmaması, devrik cümleler son olarak da noktalama işaretleri, Doğru anladıysam. Başlı başına bir spam denilmiş sadece bir yorumda kafama takılan sadece o yorum oldu. Google açısından mı spam yoksa senin açından mı spam. Diğer arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirlerse mennum olacam. Gerçekten google'un bu konuyu spam olarak algılayabilecek bir hata yapmış mıyım?
Ayrıca makaleyi düzelten arkadaşa teşekkür ediyorum.