Tebrikler Galatasaray fakat ben bir Galatasaraylı olarak sıkılıyorum şu durumdan 1 hafta forma giyilir o forma kokar hele bir de derbiyi kazandık mı 2 hafta o forma cıkmaz üstünden Abartılcak birşey yok 19.Şampiyonluğu geçen yılda olduk Bu arada Fenerbahçeyi de tebrik ediyorum Bayan Baskette yine şampiyon oldular 2 maçda bence ciddi hakem hataları vardı ve şu bir kesin Aziz Yıldırım artık bırakmalı Koskocaman Fenerbahçeyi getirdiği düşürdüğü hale bakın Aziz Yıldırım olmasada Fenerbahçe bunca şeyi yapardı hatta daha da iyisini yapardı bu kadar bağlı bir taraftarı varken
edit:
Fatih Terim: Biz büyük bir aileyiz. Ujfalusi her zaman bizimle beraber. Şanssızlık yaşadı ama önümüzdeki sezon da bizimle. Tüm Galatasaraylılar'a hayırlı olsun. Burada olmayan taraftarlara da selam gönderiyorum. Güzelce kutlasınlar şampiyonluğu. 9 sezonda 6 şampiyonluk az değil. Buradaki herkesle kutladım şampiyonluğu.
Çok güzel bir haber oldu umarım sakatlıktan kurtulur ve geçen sezon ki gibi semih ile birlikte harika bir sezon geçirirler