Kimseden ses çıkmıyo sınavlar kötümü geçti beyler

BReeD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sefer farklı çalışıp Trt okuldan ders videolarını izleyip, kendimizi sınayalım sorularını çözdüm.

Bakalım ne kadar işe yarayacak.
diray67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu çok iyi olmuş ozaman
PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ozaman bişe bence tecilin devam eder yani çünkü üst üste kalınca tecil bozuluyordu o durumu iptal ettiler aöf kayıt yaptıran herkes 29 yaşına kadar kalsada geçsede tecilli oluyor diye biliyorum ben
oyunmax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sayenizde haberim oldu, sıvanlarda geldi demek napcaz
DreamSinger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen sanırım seninde alttan dersin yok benim gibi son beş dersin var herhalde, banada öyle yapmışlar 1 ders birgün 4 ders başka gün.
Muhendis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Sayfalar/default.aspx

Ders notlarını bu adresten temin edebilirsiniz. Kitapların PDF formatlarıdır.
oceanss13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beyler dün buradan sormuştum büroya gidecekmiyiz diye. Bugün Donanimhaber'de birisi gidip dekontu verip aktif edilecek falan demişte.

Kafa çorba oldu

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:37:54 -->-> Daha önceki mesaj 18:27:14 --

Kaydını yenileten öğrenciler http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden kayıtlarının yenilenip yenilenmediğini
kayıt yenileme tarihleri içerisinde kontrol etmelidirler.

Şöyle birşey yazıyor bunu nereden kontrol edebiliriz
bitGAMER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HATA : Aktif Öğrenciler Ders Ekle-Sil işlemi yapamazlar.
Tekrar giriş yapmak için tıklayınız.

benim olmuş galiba
WebServisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bugün 205 tl dönem parasını yatırdım fakat AÖF bürosuna gitmem gerekiyormu kayıt yenileme için?

(Bu yıl dikey geçiş ile kayıt olmuştum)
Konu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben parayı yatırdım ve ogrenci.anadolu.edu.tr adresine girdiğimde üstte "kaydınzı yenilenmiştir" diye yazmıyor.

Bandrol zaten 2012-2013 diye yapıştırıldı bir daha yapıştırılmaz sanırsam. Arayıp ulaşan varsa bunu sorabilir mi? parayı yatırdıktan sonra büroda kayıt yenilitilecek mi diye
Muhendis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitap almak dışında gitmek gerekmiyor diye biliyorum. Dönem başında bandrol için gidiliyordu. Bu dönem öyle bir şey de yok.