Kimseden ses çıkmıyo sınavlar kötümü geçti beyler
Bu sefer farklı çalışıp Trt okuldan ders videolarını izleyip, kendimizi sınayalım sorularını çözdüm.
Bakalım ne kadar işe yarayacak.
bu çok iyi olmuş ozaman
ozaman bişe bence tecilin devam eder yani çünkü üst üste kalınca tecil bozuluyordu o durumu iptal ettiler aöf kayıt yaptıran herkes 29 yaşına kadar kalsada geçsede tecilli oluyor diye biliyorum ben
sayenizde haberim oldu,

sıvanlarda geldi demek napcaz
aynen sanırım seninde alttan dersin yok benim gibi son beş dersin var herhalde, banada öyle yapmışlar 1 ders birgün 4 ders başka gün.
Beyler dün buradan sormuştum büroya gidecekmiyiz diye. Bugün Donanimhaber'de birisi gidip dekontu verip aktif edilecek falan demişte.
Kafa çorba oldu

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:37:54 -->-> Daha önceki mesaj 18:27:14 --
Kaydını yenileten öğrenciler
http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden kayıtlarının yenilenip yenilenmediğini
kayıt yenileme tarihleri içerisinde kontrol etmelidirler.
Şöyle birşey yazıyor bunu nereden kontrol edebiliriz
HATA : Aktif Öğrenciler Ders Ekle-Sil işlemi yapamazlar.
Tekrar giriş yapmak için tıklayınız.
benim olmuş galiba
Arkadaşlar bugün 205 tl dönem parasını yatırdım fakat AÖF bürosuna gitmem gerekiyormu kayıt yenileme için?
(Bu yıl dikey geçiş ile kayıt olmuştum)
Ben parayı yatırdım ve ogrenci.anadolu.edu.tr adresine girdiğimde üstte "kaydınzı yenilenmiştir" diye yazmıyor.
Bandrol zaten 2012-2013 diye yapıştırıldı bir daha yapıştırılmaz sanırsam. Arayıp ulaşan varsa bunu sorabilir mi? parayı yatırdıktan sonra büroda kayıt yenilitilecek mi diye
Kitap almak dışında gitmek gerekmiyor diye biliyorum. Dönem başında bandrol için gidiliyordu. Bu dönem öyle bir şey de yok.