Arkadaşlar bende ilk duyduğum da aynen sizin gibi tepki gösterdim. Hoca hem alakasız bir ödev veriyor hem de 1 hafta süre veriyor. yapmazsanız bu dersten kalacaksınız diyor. Başka enteresan bir şey, bu hoca e-ticaret dersine giriyor ama yanlış anlamayın e-ticaret sitesi yapma değil, yönetmelikler kurallar vs, bende e-ticaret sitesi kurup verelim dedim ama hocası kabul etmemiş bu da ayrı bir komedi, şimdi ne yapacam bilmiyorum bunca yıllık web işi uğraşıyorum ama yigene yardımcı olamıyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:09:39 -->-> Daha önceki mesaj 21:03:51 --

R_Media adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o hocaya bence bir sorun bakalım yazılıma kimin ihtiyacı varmış hocanın kafasında sanırım ii bir proje var öğrencilere yaptırıp bedavaya getirecek kurnaz insan öğrenci adamdan bunu istermi ya ne öğrettiler ki ne istiyorlar
valla kardeş en güzel tespit senin ki bence, bende şaşırdım. kesin dedim bu hocanın buna ihtiyacı var beleşe getirecek. bugğn bir script buldum aynen bu sistemde ve yazılıma yıllık 2.000 tll istiyorlar, sınıfta kalsa seneye şdeyecegi harç bedeli daha az