Oturdum ve makalendeki yazım yanlışlarından, anlatım bozukluklarından makaleyi arındırarak rewright yaptım. Sıfırdan yazmadığım için anlamsızlıkları ortadan kaldıramadım, sadece yanlışlarını görmende faydası olur diye düşündüm. Buyur:
Alıntı
Herkes bir telefonu olsun ister kuşkusuz. Ben de... Arkadaşlarımın arasında, telefon kullanmasını bilen fazla kimse yok; bu yüzden de, "bir telefonum olursa, ilgi odağı haline gelirim" düşüncesine de kapılıyorum zaman zaman.
Kırmızı... En sevdiğim renk! Veli’nin bir kırmızı telefonu var. İncelemek, bir göz atmak için istediğimde bile telefonuna bakmama izin vermiyor. Alıp kaçacağım sanki! En çok zoruma giden şey, bana telefonu vermemesi değil; "kırmızı telefon modelleri çok pahalı, bir şey falan olur" demesiydi. Bunu kendime yediremedim!
Bir süre geçtikten sonra, bu kompleksi aşmam gerektiğini fark ettim ve en ucuz kırmızı telefon fiyatlarını araştırmaya başladım. Sonuç, ne olsa beğenirsiniz?
Sanırım yarısına kadar rewright yaptım makaleni. Buraya kadar olan kısmı inceleyerek ve kendi yazdığınla karşılaştırarak hatalarını bulabilirsin.
İyi çalışmalar.