AlprTbk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kaç senedir banyo yapmıyorsun çok şekersin de desen nolur acaba çok merak ettim şimdi
Bende merak ettim şimdi " kaç senedir banyo yapmıyorsun " dersem ne der

Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana tavsiyem onunla konusmayi sen baslatma, onun gelmesini bekle.

Onun hoslandigi seyler yap, sevdigi seyleri ogren, ayni tur projeler odevler yapin okulda, git bir hocanla anlas birlikte yapabileceginiz bir is versin ikinize.
Onu bekleyemiyorum sorunda orda ya

yusufffff adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o kızın sınıfında olan başka bi kıza sor adını felan muhtemelen söyler, gerçi söyleyip söylemesi önemli değil gidip kıza senin onu sorduğunu mutlaka söyler. bu da kızın tavrını belirler kızın da niyeti varsa gülümser bişey yapar sende cesaret alırsın gider konuşursun .

bu yolu deneyebilirsin
vu buda güzelmiş bak

********** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşka gelmiş webmaster olur mu yaptik oldu ? Saati sormak ban sebebi. Kiza asılmak ban sebebi. )

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:24:50 -->-> Daha önceki mesaj 10:22:43 --

Sen bitmissin okeye donuyorsun oneri : Dersine çalış kızı unut sınıfta kalırsın baban vuracak kırbaç göreceksin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Burda değil rusyada kırbaçı eledik

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:55:10 -->-> Daha önceki mesaj 18:54:33 --

Ben napıcağımı buldum pazartesi günü bi nöbetçi ayarlıyıp sınıfa gönderticem sınıftaki kızların adını aldırtıcam