yemekbloglari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşım durum nedir açıklar mısın, alşama hesapların açılmasının benim açımdan hiçbir anlamı yoksa ben neyi bekleyeyim.
ücretli tema satınaldım, editlettirdim. ücretli konu eklettirdim 500 tl üzeri masrafım oldu ve son işlerimi bitirip yedeğimi alacaktım ki siteye ulaşım kesildi, bunca emek boşa gittiği gibi bunca para da boşa gitti, avukata veriyorsanız umarım bizim emeğimiz ve ödediğimiz paraları da tahsil edersiniz.

mail adresime ulaşımda sorun yoksa eğer maillerimden de görüleceği gibi ücretli yazı almıştım. ne olacak şimdi net bir açıklama yapılacakmı?
içerik komple mi silindi, database ulaşımı varmı? ftp de dosyalarımız varmı, durum nedir tam bir açıklama bekliyorum
Yedekleri barındırdığımız sunucularda kişi tarafından silindi elimizde şuan için hiçbir veri yok konuda açıkladığımız gibi verilerin kurtarılması adına datacenter 'a bildirdik dönüşünü buradan bildireceğiz. Bu aşamada net birşey söylememiz doğru olmaz, yaşanılan durumun farkındayız mağduriyeti gidermek için tazminat davası açacağız.