Hocam belli ki arkadaş bilgisiz yeni atılmış bu işlere, neden 2 kelam güzel bişey yazıp yardımcı olmuyorsunuzda.. bu denli dalga boyutlu şeyler yazıyorsunuz anlam veremiyorum.
Konu sahibi arakdaş sana gelincede skype: mmetinim ekle her türlü sorunu sor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım. Kimse annesinin karnında öğrenmiyor bu işleri, sanki sizler böyle konular hiç açmadınız yada açmaya yeltenmediniz. Neyse
Hocam, sana soyle soyliyim. Bilmemek degil konu, basliga yazilmis olan cumleyi, forumda aratilsa zaten sonuc cikiyor. r10'u r10 yapan sen ben degiliz, acilmis konular, acilmis konularin faydali olmasi, faydali konular ile insanlarin biseyler basarmis olmalari. bizim burda ve diger basliklarda hep dedigimiz, arayin, bir noktaya getirin ugrastiginiz seyi ve onra acin konu. bunu bunu yaptim, sunu yaptim, surdan buraya geldi ama burda bu hatayi aliyorum sorun nedir? eyvallah, o zaman takildigi yere gore cozum uretilir. tabiki bunun icin burda butun arkadaslar, yanlis anlamasin kimse burda yazilanlari
Test yapalim istersen, beni takip et, boyle basliklari buldugum an arti kcekinedne girip elestirimi yaziyorum, hemen arkamdan gelip bu mesajinda yazdigin gibi girip yazi yaz. bak bakalim kac gunde bikacaksin