Arkadaşlar site ismini konu altından pm isteyenlerden uygun gördüklerime göndereceğim. Aklınıza takılan her türlü soruyu yine konu altından sorabilirsiniz.

Site adresi : Konu altından pm isteyenlerden istediklerime göndereceğim.
Site için istenen fiyat (Açık artırmaysa başlangıç fiyatı): 4500 Pazarlıksız.
Sitenin aylık getirisi: +-340 (son 30 günlük ortalama 347 son 7 günlük ortalama 81USD) Site geliri sadece adsensedir. Diğer bir kanaldan gelirdi de vardır ancak dahil etmedim. O gelir yaklaşık 90 tldir.
Sitenin açılış tarihi: 1 yıl önce yine buradan satın aldım tam olarak bilmiyorum. 2 yıllık olabilir.
Kategori, sitenin içeriği nedir: zayıflama
Günlük hit sayısı, kaynak link: 800-1400 Değişkenlik gösteriyor. Alacak arkadaşa yalan olmasın 2-3 ay içerisindeki alt ve üst sınırlar bunlar ortalama 1200 lerde geziyor.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: pr1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: hostingin taşınması gerekiyor. yardımcı olurum.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wp
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

6 Aylık Bütün veriler mevcut anlaştığımız kişiye bunları gönderebilirim. Analytic+adsense

Not: Arkadaşlar kendim siteyi 8k gibi bir fiyata aldım. Ancak site şahsın bana vaad ettiği değerleri hiç yakalayamadı. En son bu değerlere gelip oturdu. Siteden soğudum. işin gerçeği bana yapılanları da bir türlü içime sindiremedim. Satma sebebim budur.
siteye aldığım günden beri yaklaşık 200 küsür orjinal ve özgün konu girdim. Bu konular yüksek kelime yoğunlukluydu.

Diğer yandan sitelerle azımsanmayacak bir süreden beri ilgileniyorum. Bu site bu şekilde gider. Biraz link ve biraz konuyla daha iyi yerlere gelmesi işten bile değildir. Bana satan şahıs günlük 20+ usd kazanıyorum diyordu. Bu kazancı belgelendirmişti.

Arladaşlar burayı iyice okuyun: Siteyi satma sebebim
1. Gelecek parayı kardeşime göndermektir(ev alacak kendisi).
2. Sitede büyük portallardan alıntı ve değişik konular vardır. Ben bu tür alıntı şeylerle para kazanmayı sevmiyorum.(satan arkadaş özgün olduğunu söylemiş ve ben kontrol etmemiştim.)
3. Site alımında yaptığım acemilik beni bitiriyor. Siteye her girişim bunu katlıyor.

Her şeyi ayrıntısıyla yazdım lütfen dikkat edin. İyi değerlendirin. Kimsenin vakti ve parası heba olmasın.

Bu Kadar açıklamadan sonra site adresi isteyip sonra da pahalı diyen arkadaşlar oluyor. Lütfen, ayıp oluyor. r10 u biraz gezerseniz bir çok fikir bulursunuz. Bu şekilde kendinizi küçültmeyin.

Asıl Not: 350 usd gelirli bir sitenin x10 dan ederi 6500 tl civarıdır. sitenin 3 katı 5 katı 6 katı diyenler video sitesi alsın bu siteleri bilen bilir. Bu fiyatı çabuk satılsın diye uygun gördüm.