evet hocam dolu geliyor. orda sorun yok. veritabanında eğer aktfi pasif bölümü var. o alan aktifse sorun yok zaten içerik geliyor ekrana ama pasifse istediğim yazı çıkmıyor ekranda.

sorgu cümlesinide yazıyorum

<?php
$yes = "yes";
$konferans = "konferans";
$konferans_query = mysql_query("SELECT * FROM iga_workshops WHERE iga_workshops_type = '$konferans' AND iga_workshops_active = '$yes' ORDER BY iga_workshops_id ASC");
while ($iga_konferans = mysql_fetch_array($konferans_query)) {
$iga_workshops_id = $iga_konferans['iga_workshops_id'];
if (empty($iga_workshops_id)) {
?>

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:53:36 -->-> Daha önceki mesaj 11:51:15 --

bu nedir hocam ya. yardımcı olacaksanız olun. Bizde biliyoruz if else kullanımını. Daha derdimi anlamadan saçma sapan şeyler yazıyosunuz. Ayıp valla ya.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:33:26 -->-> Daha önceki mesaj 11:53:36 --

tiklagel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bukadar eziklik komplexine gireceğini bilseydim tirnağimi oynatmazdim senin için, başarılar.
hakaret içeren mesajlarını report ettim. Umarım bundan sonra insanlarla normal konuşmayı unutmazsın...

Konu amacı dışına çıktı. Lütfen yardım etmek isteyen arkadaşlar cevap yazsınlar. Onun dışında amacı dışında mesaj yazacaklar konuyu lütfen kirletmesin.