Biz böyleyiz işte hem ucuz hemde en iyisi olsun diyoruz. Kimseyi tanımıyorum ama arkadaşın satış konularını görüyorum da nereden kazanıyor gerçekten merak ediyorum. 10TLye yıllık reseller veriyor. yılda 10 tl veriyorsunuz hizmet+destek alıyorsunuz. Birazcık düşünerek yapalım lütfen alış-verişlerimizi
ne alaka ya. biz ucuz olsun demedik, lazersunucu dedi ben ucuz veriyorum diye.
ve bize uptime garantisi verdi, şimdi suçlu buradan hizmet alan mı?
lazersunucu 10 tl değil de 1000 tl fiyata satmış olsa ve biz almış olsaydık şu an sorunsuz mu olacaktık?
ödediğimiz ücretle değerlendirmeyin. bunu biz talep etmedik. o kadar verilerimiz vardı sitede. şu an için ise endişeli bekleyişimiz devam ediyor. çünkü hiçbir yolla ulaşamıyoruz ve buradan da olsa pm atmamıza rağmen cevap alamıyoruz. sonuç itibari ile ciddi olarak düşündüğüm ve yatırım yaptıgım sitem 2 günü geçti kapalı.
ben bugün yolda aç bir çingene 10 tl verdim karnını doyursun diye
eğer 10 tl lazımsa yolla pm banka hesap nonu atarım sana 10 tl bile değmez gibi
laflara sizi bir yere götürmez veya getirmez insanları aşağılamak veya onlara
değer biçmek size kalmaz beyefendi.
ne alaka? ödenen 10 tl olabilir, 100 tl olabilir, ama sitedeki veri 10.000 tl olur, günlük kazancı 1000 dolar olur, nasıl ödeşeceksin?
buraya para ödeyen kişi 10 tl hesabı yapmıyor, 10 tl hesabını yapan 2 kişi var, birisi sen, diğeri lazersunucu.
hizmet satınalanlar hizmete ulaşamamaktan dert yanıyor, kaybedilmiş olma ihtimali olan verilerinden dert yanıyor, günlük reklam kazançlarından olduğu için ondan dert yanıyor.