Bende 6 senedir bu işin içindeyim ve suıreklı hazır sciprtleri kullandım. ve hazır scriptlerde profesyonel olmasadam ısımı yapıyorum ve destek verıyorum.

html css php az cok bılıyordum. ama hıc manuel sekıllde ugrasmadım sureklı css yaparken

dream wearı kullanıyordum oda guzel olmuyordu sureklı tarayıcılarda hata olsun vs sorunlar cıkıyordu

bırgun webtasarım ogreten bır kursa gıttım css html kursuna orada sureklı css html ugrastıgımız ıcın bu kodları ıster ıstemez ezberlemıs oldum butun kodları bılıyordum ama ezber bılmıyordum o

anladımkı kursa gıtmek onemlı degıl sureklı bıreyler yapmaya calısmak cok onemlı sureklı

kodlarla ugrasırsan yenı sıteler yaparak hatanı gorerek cok sey ogrenıyor ınsan

css html kursuna gıttıkten sonra anladımya kursa gıtmek degılde sureklı kodlarla ugrasmak onemlı oldugunu anlayınca php az bılıyordum php ıncelemeye basladım

sımdı html css php karısık sıte kodlamaya basladım

en son bır tane portal kodluyorum herkes wp zannedıyor begenen cok var demekkı

kurstan cok bırseylerı ınceleme onemlı bu arada sabır cok cok cok onemlı sabırsızsan hıc gırme derım bır kodu ogrenenceye kadar canınız cıkabılıyor ama ogrendıkten sonra cok zor

eskıden dream wearda gorsel olarak tasarlıyordum sımdı not defterınde sıte kodlayacak hala geldım kendım bıle soktayım hep gulerdım not defterınden sıtemı yapılır demekkı yapılıyormus dream weara sımdı kullanıyorum ama gorsel bolumune hıc bakmıyorum

php de kendı kodumu yazabııyorum tabı hazır sciprtleri ınceleyerek cok sey ogrenırsın kendı php kodumu yapmaya basladım

kendı uyelık sıstemı yaptım resım yukleme script lazım olanları ıste yaptım ve 3 tane sıte yaptım bana aıt olan su anda portalı yapıorum

uste yazdıklarım ıcımden gelenı doktum yazılar karısık olur

Ama sunu solemek ısterım ilk basta

Html ve css iyi öğren sonra php gec yada asp asp.net sana kalmış

html ve css ogrenmedıkce dıgerlerıyle bırey yapmak zorlasıyor