neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böcek yasal diye biliyorum. Sadece ne yaptığınıza göre değişkenlik gösterebiliyor. Eğer sattığınız kişi, şantaj veya buna benzer işler için kullanılırsa ucu size kadar dokunur. Çünkü bunu nereden aldın diye soracaklar adama.
O Şekilde müşteri kendisine zarar vermiş olur bu olay bizi bağlamaz, ben satışı kanunlarca yasak olmayan bir ürünü satıyorum hangi niyetle kullanacağını bilemem

berkekolik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürün neden suç olsun ki? Ürünü sen kullanıyorsun, iyi veya kötü niyetli olarak kullanmak senin elinde yani satıcıyı kesinlikle bağlamaz.

Mesela ben alıcam evime koyucam evde bakıcı varken neler konuşuyor, çocuğa neler söylüyor vs. hepsini dinlerim kim karışır? Suç nerede?

Hocam r10'da böyle ürünler görmek (değişik, ilginç) beni mutlu ediyor.
Hayırlı satışlar
Teşekkür Ederim iyi dilekleriniz için.

underground01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
verdiğiniz link hatalı.ayrıca sattığınız ürünü birileri t.c.k da belirtilen ağır cezalı suçlar kapsamında faaliyet veya yardımcı olarak kullanırsa sizinde başınız ağrıyabilir. kamu davası açılırsa olay tıpkı şuna dönebilir;
sen telefonunu arkadaşına veriyorsun oda hasmına veya tanımadığı biri ile arayıp küfür ediyor adam şu numaralı hattan beri aradılar hakaret ettiler diye şikayetçi olduğu zaman arkadaşın değil yasal sorumlu telefon sahibi olarak sen oluyorsun.çünkü hakaret vb. az hapis cezası olan suçlarda dinleme yapılamayacağı için arkadaşının konuştuğunu ispatlama şansın çok az. benzer bir uygulama da bu cihazın satımı ile ilgili olabilir.hem satan hem kullanan suçlu olabilir.
Ben satışınızı baltalamak değil sizin başınızın belaya girme olasılığını öne sürüyorum.olabilir olmayabilir.ama olma ihtimalide buluyor.bilgilerinize.
Link yanlış değil " kanun.html " demek yani ilgili kanunun adını yazarsanız oraya .html olarak maddeler çıkacaktır. Onu ifade ettim.. Baltalamak istememiş olabilirsiniz fakat söyleyiş tarzınız yanlışmış demek ki Benim başımın yanacağını ifade edebilirdiniz. Öbür laflarınızda alacaklı adam tedirgin olabiliyor.

İyi düşünceleriniz için teşekkür ediyorum ama bizim başımız bu konuda ağrımaz şuana kadarda ağrımadı.. Çünkü alacaklının bununla ne yapacağını bilemeyiz.

Nasıl anlatsam diye düşünüyorum, R10 gibi düşünün mesela... Burada yapılan paylaşımlardan R10 sorumlu değil paylaşan sorumludur yasalarca..

Buda aynısının ticari boyutu.. Sattığımız üründe alıcı sorumludur.. Zarar verici potansiyele sahip bir alet fakat bir çok ürün var bu şekilde satılan,

Bilgisayar bunlardan başlıcası. Hack olayları vs.