Sarı kırmızılı camia ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğa çok yaklaştı. Öyle ki bu hafta sonu Türk Telekom Arena'da oynanacak Sivasspor maçından Galatasaray galip ayrılırsa şampiyonluğunu ilan edecek.
Kulübün resmi dergisi ise Mayıs sayısı için, belirlediği 19 ünlü taraftardan Galatasaray'ın 19. şampiyonluğu için mektup almış. Aralarında kimler yok ki... Demet Akbağ'dan Georghe Hagi'ye, Ata Demirer'den Arda Turan'a işte o mektuplardan satır başları...
Alıntı
ÜLKEMİZİN AYDINLIK YÜZÜ - CANDAN ERÇETİN
Galatasaray, sadece başarmak değildir. Bir parçası olmaktan gurur duyduğum Galatasaray, bir bakış açısı, bir felsefe, bir gelenekler ocağıdır. Galatasaray bu anlamda, ülkemizin aydınlık yüzüdür ve sizler de bu büyük Camianın toplumumuzun spor yaşamındaki en önemli temsilcilerisiniz. ...Hedef menzilinize ulaşmanıza sayılı kilometreler kala, mücadelenizin yanında şansın da yanınızda olmasını diliyorum.
Alıntı
SİZE GÜVENİMİZ SONSUZ - DEMET AKBAĞ
Sevgili Fatih Hocam, Sizi tanımış olmaktan dolayı ne kadar mutlu ve gururlu olduğumu bu satırlara sığdıramam. Tarifi imkansız sevinçler yaşattınız, Galatasaraylıların ajandalarındaki en mutlu günlerin başrolünde hep sizin imzanız oldu. Umarım bu sezon da üst üste ikinci kere şampiyon olduğumuzda yine mikrofonun başına geçerim ve elimizi kalbimize koyup şampiyonluk şarkılarını dillerden düşürmeyiz.
Alıntı
YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜNÜZ - ATA DEMİRER
Schalke 04 zaferinden sonra 2350 defa sahneye çıkan bir insan olarak bu kadar heyecanlanmadım be yazmıştım sosyal medyada ama sizlere şu mektubu kaleme alırken elim ayağımın titrediğini de belirtmeliyim. Göstermiş olduğunuz mücadeleye şapka çıkarıyorum, önünüzde saygıyla eğiliyorum, ceketimi ilikliyorum karşınızda. Aslanlar gibi çıkıp oynadınız, yüzümüzü güldürdünüz bu sene de. Hocamın da dediği gibi ve onun ses tonuyla; Siz benim gönlümde hep kazandınız
Göriim sizi, göriim sizi, göriim sizi
Allah yardımcınız olsun!
Alıntı
BEN EN ÇOK GALATASARAY'I SEVDİM - CEVAD PREKAZİ
Yıl 1985ti. Bir gün telefonum çaldı. Ansızın oldu aslında. Ben Amerikadan yeni dönmüştüm, bir macera işte, atlayıp gittim oralara, salon futbolu oynamaya. Zoran aradı, Splitten tanışırdık. 1,5 sezon beraberdik, telefonu açtım, Galatasarayda oynamak ister misin? diye sordu. Hiç düşünmeden Neden olmasın ki? dedim. Hayat işte
Şimdi yaş geldi 55e
Bir gün programa katıldım İstanbulda
Ben yeni stada gitmiyorum, eskiyi seviyorum dedim. Ali Sami Yen mi kaldı dediler
Dedim, Babam da öldü ama onu hala seviyorum. Ben babamı çok sevdim, onu hiç unutmam. Bir de İstanbulu ve Ali Sami Yeni çok sevdim. En çok da Galatasarayı sevdim. Bir kez daha o forma ile geçmek isterim topun arkasına, gol diye bağırmak için, şampiyon olmak için
Alıntı
O GÜZEL FORMAYI TAŞIYANLARA - GHEORGHE HAGİ
1996 yılında Galatasaraya gelmeden önce, birçok futbolcunun hayal edemeyeceği bir kariyere sahiptim. Arkamda gurur duyacağım pek çok anı biriktirmiştim. Bugün baktığımda anlıyorum ki, 1996 yılında kariyerimi noktalasaydım, futbol hayatımın en önemli parçasını tamamlayamadan, eksik bir şekilde sona varacaktım. Neler kaybettiğimi asla bilemeyecektim. İyi ki Galatasaraylıyım. Yıllarca aynı amaç uğruna beraberce mücadele ettiğimiz Fatih Terim, Hasan ve Ümit ve siz, bir zamanlar benim de sırtıma giydiğim o güzel formayı taşıyan futbolcular, Eski bir Galatasaray futbolcusu olarak değil, bir Galatasaray taraftarı olarak sizlere üst üste ikinci şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.
Alıntı
GÖNLÜM HÂLÂ TAKIMIMLA BERABER - ARDA TURAN
Çocukluğumun her günü Galatasarayda oynamayı hayal ederek geçmişti. Mahalle aralarındaki her çalım, her bir gol ve döktüğüm ter, hepsi Galatasaray içindi. Floryaya attığım ilk adımdan itibaren ise bir gün Ali Sami Yen Stadına Galatasaray Kaptanı olarak çıkmayı düşledim. O gün geldiğinde dünyanın en mutlu insanı bendim. Bu, benim tüm futbol kariyerim boyunca yaşayabileceğim en yoğun duygu olarak kalacak. Herhangi bir başarı, Galatasaray Kaptanlığı ile eşleşemeyecek benim için. Mayıs ayında yepyeni bir başarının altına imza atacağınıza tüm kalbimle inanıyorum, şansınız bol olsun! Uzakta da olsa kalbi sizinle atan kardeşiniz,