Görüştüğümüzde size o anki durumumuzu bildirip işlemler ile ilgilide gerekli açıklamayı yaptım Samet bey ama görüyorumki tavrınız hâlen aynı. Sizin böyle bir sağlayıcıyı istemeyeceğiniz gibi bizimde sizin gibi müşteriye ihtiyacımızın olmadığını bilmenizi isterim. Özel mesaj olarak hesap numaralarınızı iletin lütfen.
Açıklama yaptınız sadece ama ne pmlere cevap verdiniz nede durumu açıklayacak bir gelişmede bulundunuz. Sadece telefonda tamam akşama kadar halledicem ben onu dediniz bende medeni bir şekilde cevap verdim. O akşam 4 gün oldu geçeli. Reselleride 15 gün önce satın aldım. Şu an baskı yapmıyorum farkındaysanız ki her pm cevapladığınızda özür dileriz dediniz ki konuda haklı olduğumun sizde farkındasınız. Ama insanın gözü o 10 tlyi görmüyor o siteler belki saatde 10 tl kazanıyor. Demek istediğimi anladınız umarım. Bazı değerlere saygı duymak gerek. Ben baltalama yapmıyorum ama ben reseller satan bir hosting firması olsaydım şayet o gecenin sabahına kadar uyumaz görevimse eğer sorunları çözerdim.