Hipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zor bi iş seçmişsiniz.
İşe yeni girmedim zaten 10 aydır yönetiyorum siteyi 1500 film var 50K civarı tekil hit var benim burada öğrenmek istediğim başka bişey.

kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teorik olarak bu filmleri sizden daha iyi anlatacak onlarca site mevcut iken,
niye diğer sitelerin eksiklerini tespit edip bunu kendinize avantaj olarak kullanmıyorsunuz?

Dünyanın en iyi açıklamasını
yazsanız bile aramalarda IMDB, Rottentomota, Wikipedia, sinemalar.com, turkcealtyazi.org üstüne kısa ve orta vade'de üstüne çıkmanız imkansıza yakın.

Ayrıca bu sektörde çok özgün olmak pek avantaj değil, "Benzer" olmak daha avantajlı
Makale ile ilgili görüşlerinizi göremedim? Site bir fragman sitesi değil zaten gidip simelalar.com türkçealtyazi.org imdb örneklerini vermişsiniz konudada belirttim film sitesi dedim boş yorum yapmayın lütfen yapıcı yorumlar yaparsanız sevinirim.

Ares adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makalede, Steve Rogers kelimelerini çok fazla geçirmişsiniz. Anahtar kelime dağılımına biraz daha dikkat ederek örneğin, bazı yerlerde Steve Rogers yerine kahramanımız gibi betimlemeler yaparak anahtar-kelime dağılımını dengeleyebilirsiniz.

SEO'ya etkisi harici bir tavsiyem de, noktalama işaretlerinden sonra bir tane boşluk bırakmanızdır.
Başarılar.
Önerileriniz için teşekkür ederim dikkate alıcam dediklerinizi.