Know adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkçü? Kürtçü? Çerkezci? Zazacı? Çingeci? Hayırdır Aralarındaki Fark nedir?

3, 5 P...şt...n Yaptığını Bir Halka Maal Ederek Ayrımcılık Çıkarıp İnsanları Ötekileştirmenin Kimseye Faydası Olmaz. At Gözlüklerini Çıkarıp SAĞCI/SOLCU Ayrımcılığı ile bu ülkeyi 30, 40 Yıl geride bırakanlar gibi bu ayrımcılığın çıkmasını isteyenlerin ekmeğine yağ sürmemek lazım.

"Türkçülük" Değilde TÜRKİYEDE Yaşayan Türke'de Kürdede Çingeneyede İnsan Olduğu İçin Saygı Gösteren Seven Sayan 76 Milyonun Bayramı Kutlu Olsun.
Aradaki fark kendine Türk diyen biri olmasıdır. Bir Türkün Türkçülük gününü kutlamasından dah adoğal ne vardır. Türkçülük günü kutlamak Türk olmayanlara hakaret midir? Bu insancıllık ayaklarını geçin arkadaşım. Ben Türküm. Kendime genetik testi yaptırdığım için değil, brakisefal miyim dolikosefal miyim kafamı ölçtüğüm için değil... Ben bir Türk toplumunda doğduğum yaşadığım ve kendimi Türk diye adlandırdığım için Türküm. Ve her millet gibi benim de soyumla ırkımla kültürümle gurur duymaya hakkım var.

Birileri kendini ezik hissedecek diye Türklüğümüzü söylemeyecek, Türklüğümüzden mi vazgeçeceğiz?
Bütün dünya kendi milletine dönerken, çekoslavakyadan soyu dili hemen hemen aynı 3 slav ülkesi çıkmış. Yugoslavya da aynı dile sahip sırplar boşnakları katletmiş 3 ülke çıkmış. Bugün Lübya dan kaç devlet çıkacak, Suriye 3'e bölünecek diye beklentiler üst düzeyde. Irak'ın kuzeyi zaten ayrılmış kendi bayrağını ordusunu kurmuş... Diğer yandan doğu almanya ile batı almanya birleşmiş.

Bu ülkenin varolmasının, tek bölgesi dışında ortadoğunun en güvenli ülkelerinden biri olmasını sebebi mozaik yapısı değil, kurtuluş savaşından önce amerikan mandasını tartışan islamcıları değil, 2 bin senedir devletsiz kalmayan Türklük ve Türklerdir.

Ne mutlu Türküm diyene...