Haberin yapıldığı gün 1 mayıs akşamı haberler "Dilan alp isimli genç kız evinin önünde başına bibergazı fişeği isabet etti, durumu kritik" haberi yapılmıştı.
Dün yapılan haberde valinin söyledikleri haber yapılmıştır.
Burada beni hedef alacağına, arkadaşımız yanılmış emniyet görüntüleri dağıttı yazabileceğinize sanki ben burada sizi karşıma almışım gibi "yok artık ya = Evet var!" şeklinde başlıkla karşılaşıyorum. Tekrar yazıyorum ben polislere iyi olmuş, örgütçülere yazık olmuş yazmışım. Benim o konuda belirtmek istediğimi anlayan anladı ben ne polisi kötüledim ne başkasını sadece valinin bu şekilde saçma bir açıklama yapmasına kızgınım. Şu kadarını söyleyim bu yapılanların hepsi gündem değiştirme çalışması. Önceki gündemi hatırlatayım terörist başı apo'nun daha çok söz sahibi olunması ve özgürlüğüne kavuşturulma çalışmaları olduğunu herkes biliyor. Daha konuşmamın bir anlamı yok. (anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az)
Birde 15 dakika geçmiş hemen "yazın hadi o konuda yazanlar sustu" demişsiniz. Kusura bakmayın sabah akşam forumda takılacak kadar boş vaktim yok.