Üstad, hiç bir şekilde ne iktidarı nede başkasını destekliyorum. Bu ülkeyi bu kaosa sürükleyen her kim varsa topunun Allah belasını versin.
Söylediğine gelelim, bildiğin üzere geçen sene 1 mayısta Taksim'e giriş izni vardı, ama yine aynı kişiler aynı olayları çıkardı. Google'da ufak bir araştırmayla görebilirsin.
Hakkıyla, namusuyla 1 mayısı kutlamak isteyenler, İstanbul Kadıköyde, Mecidiye Köyde, Bursa'da İzmir'de olaysız kutladı. Peki bunlar niye kutlama adı altında, polise, vatandaşa kast ettiler ?
Benim sorum burada. Polis çok mu iyi ? Tabi ki Hayır. Ama her suçu polisin üzerine yıkmak son zamanlarda moda oldu bu ülkede. Ben buna karşıyım. Yemişim iktidarını, hükümetini, bu insanlar hükümet ile halk arasında eziliyorlar.
Yoktu,bunu herkes biliyor.Oraya tek çıkanlar hükümet yanlısı olan Hak-iş di.Ona da bilerek izin verildi kendilerinden oldukları için,bak bak çıkarmadık demesinler diye göstermelik çıkardılar.Yine aynı hak-iş karabük de toplandı kutladılar.Canlı yayınlarda haber kanalları bak bak hak-iş nasıl da kutluyor güle oynaya diye milletin kafasına girmeye çalıştılar.Nolursunuz bunları azıcık görmeye çalışın arkadaşlar.
Afedersiniz DİSK kıçını yırttı ama yinede çıkamadı,onca dil döktüler yine olmadı.
Kan davasımı diyen arkadaşım, tamam kan davası değil ama, biz bu memleketi nasıl kanla kazandıysak savaşarak, o adamlar da artık taksim meydanını bu hale getirmişler, vakti zamanında ölen arkadaşları için.Bunu kimse unutmasını bekleyemez,geçen yıl nasıl çıkıp da kutlandıysa bu senede öyle güle oynaya kutlanırdı.Ne gerek vardı yasak koymanın, inşaatın temellerine bomba mı koyacaktı bu adamlar o kadar polis varken orada ?