Nolpe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşınız profilinizde yazdığı gibiyse diğer arkadaşlara kullanmış olduğunuz "uşak" sıfatı biraz ağır olmuş.
Quantum kolyesinin etkisini bilmem, şehir efsanesi de olabilir. Ancak quantum fiziğinin insan üzerindeki etkisi günümüzde kanıtlanmıştır.

Takı alanında 6 yıl okumuş olabilirsiniz, sadece tahmin yürütüyorum ki okulunuzda quantum fiziği hakkında bir şey öğrendiğinizi zannetmiyorum.

Türkçesi "Tavşan Deliği" olan belgeseli mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum.
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar da saygı çerçevesinde bizimle paylaşırlarsa sevinirim.
Yaşım 22 yaşımdan ve başımdan gayet olumlu tepkiler almaktayım sizinde görüşlerinize saygım var.
UŞAK kelimesi ben karadeniz çocuğuyum memleketim Samsun.Biz ankarada arkadaşlara sevdiklerimize "bebe" , Samsun veya karadeniz bölgesindede "uşak" kelimesini kullanırız. Arkadaş , eş dost sevdiğimiz insanlar anlamına gelir. " Ula uşak çok seviyirum seni daa " deriz bazen hoşumuza giden bir durum olduğunda.

Gazi Üniversitesi / Kuyumculuk & takı tasarımı bölümü mezunuyum.Neyi öğrenip öğrenmediğimi araştırma yaparsanız eğer sizde görebilirsiniz.

2 Yıl boyunca tüm taşları tek tek inceledim ve özelliklerini az çok bilirim.
Madem o kadar yararlı bu kuantum taşı yada takısı alın takın bakalım 1 hafta kullanın daha sonrasında etkisi tepkisi varmı görelim.
Ermi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aramızda neredeyse 10 yaş var gökhan.. Benide tanıyorsun..
Sana bişey demek istemiyorum.. Bu dilin bi gün canını yakacak haberin olsun!
Aramızda değil 10 100 yaşta olsa ben sana hakaret edecek yada küfür anlamını taşıyacak bir kelime söylemedim abi.Seninle ciddi bir geçmişimiz var bir çok iş yaptık seni ve kişiliğini seviyorum, örnek alıyorum bunu ilk gün belirtmiştim.
Dilim hiçbir zaman canımı yakmadı yakacağınıda hiç zannetmiyorum.Uşak kelimesine alındıysan özür dilerim ama uşak kelimesi ne anlama geliyor yukarıda detaylıca açıkladım.

Videoreklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Quantum konusunda yorumlarına tek bir kelime bile eklemeden saygı duyarım fakat Saygı duymayacağım bir nokta varsa gökhan oda şudur "ki

Akik
Ametist
Garnet (Lâl Taşı)
Lapis
Malakit
Safir
Sodalit
Sugulit
Topaz
Turkuaz

Bu taşların özellikleri - çeşitlilikleri ve farklılıkları ve en önemlisi güçlerinin OLMADIĞINI iddaa ediyorsan orda dur derim

Quantum ile ilgili tek kelime birşey demiyorum
fakat bir ametist bir safir bir Garnet bir akik yapma
Hocam zaten dedim ki yorumumda Doğal taşların bazılarında ciddi durumlar var ama ayak parmağına takınca gözüne etkisi oluyor gibi değil diyede açıkladım.Bilim olarak bunlar kanıtlandı zaten diye belirttim.

Bende saydığın taşların etkilerini farklılıklarını az çok biliyorum hocam.
Heleki kehribarın birbirinden fazla özelliğe sahip olduğunu biliyorum.