CND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz hala konuşun,

Biriniz de çıkıp şu adamın kim olduğunu söyleyebiliyor mu? Polisin içinde, polisi kullanarak provokasyon yapan bu adam kim? Muhtemelen sivil. https://www.r10.net/1067213906-post25.html

Neymiş devleti yıkmak istiyormuşuz, ahahahah.

Darbenin izlerini en çok yaşayan jenerasyon bizim tanıdıklarımız. Babalarımız, abilerimiz, amcalarımız. Bu ülkede darbeyi isteyecek en son insanlar biziz. Postal yalakası da değiliz kimileri gibi.

Yaşasın tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti diyoruz biz, makarnaya, kömüre satmıyoruz oylarımızı.

Neyse ya cahille konuşmanın anlatmanın gereği yok. Duvara konuşurum daha iyi.
emrefba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sana 2 yıllık yetecek kadar makarna alayım da konuşma daha fazla olmaz mı ?

birşey merak ediyorum ikiniz bana karşı yazıyorsunuz ama ikinizde ırkçınız?
biri kürt düşmanı ırkçılık yapar digeri turkiye bize ırkçılık yaptı diyor bence ikiniz gidin bir konuşun kürt tv yapan kürtçeyi destekleyen türkiyede tek hükümettir

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:41:40 -->-> Daha önceki mesaj 12:40:20 --

emrefba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alırsın doğru AKPlilerin mafia ilişkileri sağlamdır.
Benim için insan canı kutsaldır efendi, bunun için Müslüman olmama gerek yok, siz yargılananacağınıza inandığınız kitaba uymazken, ben beni ilgilendirmeyen kitabın öğretilerini, barışı, adaleti, antikapitalizmi savunduğumda terorist oluyorsam sen istediğin kadar Müslüman ol ben iyiyim.
İnsanı hayvandan ayıran özellik düşünüp, konuşabilmesidir ama sen hayvanlardan hâla ayrılamamışsın, söylediklerin 21. yy da akıl kârı değil.
birşey sorcam nerelisin?