TitusPullo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Polisi kötüleyen zihniyeti anlamıyorum. Polis şöyle, polis böyle. Yahu polis dediğiniz adamlar sizin eşiniz dostunuz, anneniz, babanız, abiniz yada kardeşiniz. Sanki başka bir ülkenin güvenlik kuvvetinden bahsediyoruz. Tamam hata yapabilir. Doğrudur ona kimsenin lafı yok. Yeri geldiğinde polisde ağır bir şekilde eleştirilirde, laf olsun diye eleştirmenin anlamı yok. Hükümete yüklenecez diye millet ne yorum yapacağını şaşırdı. Hükümete karşı kimi savunduğunuzu dikkat edin.

@Know'a sonuna kadar katılıyorum. Bayramı bayram gibi kutlamıyorlar. İşçi bayramı demek kavga gürültü mü demek? Ramazan bayramıda kutluyoruz, kurban bayramıda kutluyoruz, 23 nisan bayramıda kutluyoruz. Hiçbirinde kavga gürültü yok. İşçi bayramında anarşizm tavan yapıyor. Neden acaba? Oturup bunu bir sorgulamak lazım. İstanbul dışında 1 tane olay yok. İstanbulda heryer savaş alanı. Bu polis birtek istanbuldakilere mı gıcık. İzmirde ki polis değil mi? ankarada ki polis değil mi?

Örgüt üyesi bir kız. Yaşının hiçbir önemi yok. Kalkıpda idamıda istenmiyor zaten. Yargılanması gerekiyorsa yargılanacak. Bu kadar basit. Taş atan çocuklara bazı arkadaşlarımız ne küfürler ediyordu burada. E ne farkı var. Ha PKK mensubu taş atan çocuk, ha xxx örgüt mensubu taş atan çocuk. Aralarında bir fark göremiyorum. İkisininde amacı kamu malına ve polise zarar vermek, anarşi yaratmak.
Kizin orgut uyesi olduguna dair kanitlar medyayla paylasildi mi? Biz bu ulkede teroristle gorusen serefsizdir diyen bi basbakanin 2 ay sonra yalanlatini siritarak yedigini gorduk.

Mobil cihazimdan gonderildi yazim hatalari icin kusura bakmayin.