emrefba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alhaksızlıktır bu söylediğin, insanların inandığı değerler uğruna canını verecek insanların, cep harçlıklarını arkadaşlarıyla paylaşan insanların alnına böyle bir leke sürmeye kimsenin gücü yetemez. Çamur at izi kalsın diyorsan da o senin terbiyesizliğin. Yıllardır bu mücadelenin içindeyim doğduğumda da fakirdim şimdi de fakirim. Ama 1 sene AKP 'li olsaydım altımda Mercedes , plakası da AK olmazsa ben adam değilim.
alakası yok bu çok dogru ?

ben beşiktaşdayım hiç bir sorun yokdu ortat biri elinde molokefle polislerimn üzerine attı polisler üzerimize geldi 1 kişi yüzünden düşün kısa ve öz konuştum
herr hatayı devlete bulan her olaylada devleti suç bulanlar baktı yıkamıyor şimdi 1 mayıs gibi olayları bahane ederek ırkçılıgı bahane ederek devleti bahene ederek darbe yapcaksınız hiç kusura bakma emre yılllarca mücadele et farketmez çünkü sizler anca darbeni peşindesiniz darbe yapıp chp başa geçirmek çamur at izi kalsın lafları sizindir sevgili darbe yapma hefesli emre dostum 11 yıl dolmuş hükümeti yıkmak işin çamur at izi kalsın mantıgında mücade ediyormuşsun neyin mücadelesini ediyon bana söylermisin?
istedigin ne ? CHP nin İrtica var diye askeri devrere sokup hükümeti yıkması nımı istiyon derdin ne ? neden bu kadar nefret ediyorsunuz bizde turkiyeden kürtten türkden çerkez den ? neden böyle yapıyorsunuz ? bu türkiye dış borcu bitti sen zoruna gitti senin o sevdigin başkanların yılllarca bitiremedi neden ? ödüyemedi neden çünkü tek derdiniz darbe yakmak sen fakirsen bize ne ? bende fakirim ? git adam gibi çalış oku ünv bitir para kazan ? ama neden yapmıyon çünkü ünv gitsen olay çıkartıp İrtica var diycen demi ? işe gitcegine İrtica var diye sokaklarda karkaşa yapcan sizin mücadeleninz işde böyle

2-3 kişi para alır sizlerin beyinin yıkar hadi gidiyoruz İrtica var devleti yıkmaya
yazık çok yazık ataturk ve özaldan sonra türkiyemize bizler adam gibi hizmet eden 1 alahın kulu olmadı yazık çok nankörsünüz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:47:13 -->-> Daha önceki mesaj 11:46:37 --

by_karahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu konuda Vali peygamberliğini ilan etse onan inanacak kişiler var!

Kızın babasının açıklaması:

Herkes o kadar kendinden emin konuşuyor ki "ya militan değilse, bu kıza sarfettiğiniz hakaretleri, iftiraların vebalini nasıl vereceksiniz?"

Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin, bilseydin ödün kopardı. Dokunamazdın. Mevlana Celaleddin Rumi.

.

2 tane polis hala komada