Ben onu bunu bilmem yazan arkadaşlar bana şunu açıklasın. Ben Ankaradayım polis izin verdi bütün meydanlara olay çıkmadı.
İstanbulda 22 bin polis varmış haberlere göre oraya yüzlerce tanker koymuşlar. Bu kadar polis taksimde gösteri yaptırıp emniyeti çok rahat sağlardı. Neden gidip engellemek için metro dahil bütün araçları engellediler köprüleri açtılar. Bunu anlamak zor. İzin vermezsen olay çıkar açık net. İzin verildi Ankara'da İzmir'de Eskişehir'de hiçbir olay çıkmadı.
İzin verilmemesinin amacı sol kesim ve işçi kesimini yıpratarak gözden düşürmek olabilir mi diye düşünmüyor değil insan.
Aaa dostum nasıl konuşuyorsun sen öyle olur mu. İşçi kesimi değildi ki polisle çatışanlar, onlar "marjinal kimseler"di "anarşistler" di çok ayıp çok. Bak ne güzel Kadıköy'de düğüne gider gibi gitti millet bir mayıs kutlamaya, seneye de Kazlıçeşmeyi düşünmüş Hz. Başbakanımız Allah razı olsun, onlar için alan yaptırıyormuş.
Bu arada ben de militanmışım yeni öğretti devletim bana bunu, Allah razı olsun.
O zaman bir militana yakışanı yapmalıyım demektir bundan sonraki mitinglerde, gıyabında haketmem lazım bu ünvanı canım..