kiz orgut uyesi , amac polise saldirmakti , 1 mayisi kullanarak bunu yaptilar. simdide cezasini cekiyo ... asil siz polise merhamet edin , siz evinizde tatilinizi yaparken adamlar sabahin 6 sinda kalkip yollara dustuler. ne icin basit bir inatlasma icin. o adamlarda isterdi cocuklariyla zaman gecirmek , tatil yapmak ama emir kulu. Allah polisin askerin yardimcisi olsun
Ben onu bunu bilmem yazan arkadaşlar bana şunu açıklasın. Ben Ankaradayım polis izin verdi bütün meydanlara olay çıkmadı.
İstanbulda 22 bin polis varmış haberlere göre oraya yüzlerce tanker koymuşlar. Bu kadar polis taksimde gösteri yaptırıp emniyeti çok rahat sağlardı. Neden gidip engellemek için metro dahil bütün araçları engellediler köprüleri açtılar. Bunu anlamak zor. İzin vermezsen olay çıkar açık net. İzin verildi Ankara'da İzmir'de Eskişehir'de hiçbir olay çıkmadı.
İzin verilmemesinin amacı sol kesim ve işçi kesimini yıpratarak gözden düşürmek olabilir mi diye düşünmüyor değil insan.
155 'i aradığında Cemaatçi gelmesin dersin bundan sonra.
Vallahi polisin de suçu yok diğer tarafında sorun o valide. Odtüdeki olaylardan sonra Kızılayda bir polisle denk geldik. Gebete alacak ,akşamları rutin alırlar o dolmuşların orada Ankaralılar bilir. Dedim orada neden bu kadar şiddet gösterdiniz. Biz bir şey yapmadık. O da dedi ki olacak bunlar. Bizim suçumuz da değil biz bakanlığa valiye bağlıyız. Bize sert davranın dediler özür dileriz dedi. Ben adamın yüz ifadesinden de anladım istemeden yapmış. Amaç yine neydi itibarsızlaştırmak. Yine o olayda da bir genç kızın gözüne plastik mermi geldi. Ben olaylarda olmamama rağmen bizim binamıza da biber gazı geldi. Yani ne polis ne halk. Baştakiler konu değiştirmeyi , bi kısmı itibarsızlaştırmayı çok iyi biliyor. Ee haber kanallarının %90'ı bu haberleri de vermiyor. Biliyoruz. Yapacak bişey yok.
Yine saçma sapan Yorumlarla dolmuş taşmış, O Kızın Orda Olmaması gerekiyordu,Orda ise eger başına geleni hak etmiştir,Bizim niye başımıza bişey gelmiyor,Evinde otursaymış.
Bu Arada Her bir olaydan sonra bir bahane bulup Devletine laf atan kişiler yine atlamış olaya... Artık öyle bir duruma gelmişsiniz ki Ayagınız Taşa Takılsa Hükümetin parmagı var diceksiniz..
Evde otursaymış diyen arkadaşa bişey diyecek var mı? Çünkü aklımdan geçenleri yazamam. Arkadaşım 23 nisanda evde otur 10 kasımda evde otur 19 mayısta evde otur 1 mayısta evde otur 29 ekimde evde otur. Biz ne zaman bi bayram kutlayacaz arkadaş.
10 kasımda biber gazı yiyen insanı evde otursaymış dediniz yine bu kıza dediniz. ...