yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok 3 kelimeden 15 kelimelik yazı yazmakmış, yok 50 harflik yazıyı 200 harfe dönüştürmekmiş. Kusura bakma arkadaşım da bunların hepsi martaval. Şu yazdığın yazıyı seo uyumlu makale diye sitene koy, girdiğim gibi çıkarım. Şunu bir türlü idrak edemediniz. Marifet laf kalabalığı değildir, marifet gelen insana aradığını vermektir. Sen, bana istediğimi bilgiyi verirsen, Google'da sana en güzel sıraları verir. Ama işin kataküllesine kaçıp 5 kelimelik cümleyi 10 kelime ile şişirirsen eline cümle düşüklükleri, anlatım bozuklukları geçer. Noktalama işaretlerini kullanmazsan seni hiç ciddiye almam, küfür eder sitenden çıkar giderim.

300-500 kelime şişirerek yazı yazmak ne marifettir, ne de makale. Makalenin ne olduğunu öğrenin önce. Makale güzel bir Türkçe ile herhangi bir konuda bilgi, düşünce ve görüşlerinizi yazıya aktarmaktır. Sen istersen 150 kelimelik makale yaz, hiç önemli değil. Yeter ki doğru bir anlatım olsun, noktalama işaretlerini doğru kullan. Devrik cümlelerin bile ahenk içinde olsun işte o zaman benim gözümde değerlisindir. Benim gözümde değerliysen, Google 'un da gözünde değerlisindir.
bana anlatacaginiza kendiniz ogrenin lutfen.

Makale nesnel ve sade dille yazilan kisesel gorus ve dusuncelere yer verilmeyen metin turudur.

Benim burada anlatmaya calistigim su an tanitim yazisi icin kullanilan makale tabiridir.