Bu konudan dolayı çoluk çocuklardan bir arkadaş eksi itarader puanı vermiş bana. Şimdi bu mesajı yazıyorum diye yine eksi itrader verenlerde çıkacak ama yemişim eksisini artısını. Sanki eksi itrader alınca googleda sıralamalarım düşecek
Arkadaş açıklamaya şöyle yazmış:
"İnsanları yanıltmayalım. Demekki bilmiyorsunuz pr in önemini."
Ben ne demiştim peki? :
"PR değeri tanıtım yazısı, link satışı satanlar için önemlidir. Birde karizma bir görünüm isteyenler için"
Başkada hiçbir halta yaramaz demiştim. Arkadaş beni bilmemekle itham etmiş. Buradan herhangi bir arkadaş eğer beni eleştirecekse öncelikle günde en az 100k google ziyaretçisi çeksin. ki bu siteler arasında film, ad***, oyun sitesi falan yok.
pr0 site ile rekabeti olan aramada pr6 siteyi geçtim. ilk sayfada pr6, 5, 4 hepsi vardı ama pr0 ilk sıradaydı. böyle bir durumda kim pr'nin önemli olduğunu düşünebilir ki? benim elimde maximum pr değeri 4 olan siteler var. hepside gerçek pr4, çakma pr4 değil.
madem eleştireceksiniz bildiğiniz, yaptığınız bir şey olsun. sırf uyuzluk olsun diye tanıtım yazısı ya da link satışı yapan biri çıkıp eksi itrader verip saklanmasın. erkekse çıksın şu nedenlerle pr değeri önemlidir, pr'siz olmaz, bu nedenlede yanılıyorsun desin.
ben örnek veriyorum işte. o pr değeri sıfır olan sitelerle firmaya aylık 40 bin tl kazandırdığım oldu. pr değeri 6-7 olsaydı daha mı fazla para kazanacaktık?
forumda yine saçmalayan çocuklar var. yok alexa toplulukları, 100 forum tanıtım, 10 bin profil backlink bilmem ne. bunları yapanların ne seo bilgisi var, ne alexa bilgisi. konu açtım alexa gruplarının saçmalığı diye, boşuna uğraşıyorsunuz dedim, alexa yükseltmek için o kadar zaman harcayacağınıza girin sitenize 2 tane özgün konu girin dedim. geldiler orda da eksi itrader verdiler

kimseye iyilik yaramıyor.
son olarak pr olmazsa olmazdır. pr siz site olmaz. pr siz siteye site demem. pr siz siteden para kazanamazsınız, pr siz site ziyaretçi çekmez, para hava ve su gibidir, ziyaretçiniz olmayabilir ama pr niz olmalıdır

) hadi burdan yakın.