Profesyonel Wordpress SEO Optimizasyonu [Memnun Kalmazsanız Paranız İADE]
Merhaba arkadaşlar wordpress sitelerinize yapacağım optimizasyon çalışmaları ile birlikte sitenize en doğru ayarlar yapılacak ve siteniz %100 hitlenmeye başlayacaktır.
40 Gün içinde yapacağımız seo optimizasyon çalışmasının farkını yaşamadığınız takdirde paranızı geri iade edilecektir.
Yapacağımız çalışmalara gelecek olursak eğer ;
- Siteniz analiz edilecektir ve gerekli optimizasyon çalışmaları yapılacaktır. (Hızlandırma, Boyutlandırma, vb..)
- Gerekli eklentiler kurulup ve ayarları gerçekleştirilecektir.
- Sitenizde olması gerekenlerin listesi çıkarılıp sizlere tavsiye edilecektir.
- Doğru makale nasıl girilir ? , Girdiğiniz makalenin etiketleri nasıl olmalıdır ? Sizler için yazmış olacağım ipucu makalelerini baz alarak açacağınız her yeni konu ile sitenizde %100 Hit artışı olmasını sağlayacaktır.
- Siteniz benim kontrolümde her gün 1 Ay boyunca pingleme çalışmasına tabi tutulacaktır.
- Ve son olarak sizlere 1 Adet SEO Uyumlu makale hediye ediyorum.
Paraya ihtiyacım olduğu için ek olarak bu işi yapmaya karar verdim. Forumda açılan seo yarışmalarında derecelerim vardır. Özelden p.m attığınız takdirde sizlere referanslarımı gönderebilirim.
Sitenizin gerekli yapılandırmaları yapıldıktan sonra sizlere detaylı olarak raporlarınız gönderilecektir.
ÜCRET
Ücret herkesin yaptırabilmesi için 35 TLdir.
Garanti Bankası ve Misli Ödemeleri kabul edilmektedir.