Anlattığın güzergahlar bu şekildeyse tam olarak taksicinin sizleri dolaştırdığı apaçık ortadadır tabi bahaneleride yok değildir sorulduğunda.

Diğer türlü hesaplarsak git gel otobüs dolmuş durak ara durakta bekleme araştırma vb. tabi taksi ile asla bir kıyaslayamayız bu açıdan rahat.
Doğrudur ben daha kavağa geçmeden sıkılıyordum hiç gitmedim siz yine iyi sabretmişsiniz

Yoros kalesine çıktınızmı ve bahsi geçen restaurantı bulmanız rahat oldumu ?
Yok o dolaştırmadı çünkü telefondan navigasyonu açtım aynı güzergahtan gittik yol çizdim takip ettim. Çekmeköy'ün bayağı bir sonundan aldı bizi. Ama başka bir taksiye bindiğimde benim rotadan çıktı niye buradan gidiyoruz dedim orası sıkışıktır dedi dedim sen dön oradan git bizim zamanımız bol sıkışık sıkışık gideriz sıkıntı yok. Döndü sonra.

Tavsiye ederim bu taktiği tutuyor her zaman.
Anadolu Kavağında indik sonra taksi aradım ama bulamadım orada çok korsan taksici varmış bir esnafa sordum gelin ben sizi çıkarayım dedi 5 lira para istedi verdim. Ama Kavak merkezden kale çok yakınmış o kadar yakın olduğunu bilsem yürürdük bakına bakına dönüşte yürüyerek indik zaten.
Kaleye çıkmadık bu dizinin çekildiği yer hemen kaleye çıkmadan bi 100 metre aşağıda manzarası harika çok kolay bulduk restaurantı, kahvaltı yaptık.

Gayet güzeldi yani... PM ile yollayayım fotoğraf tek manzara yok çünkü.