Sağol hemşerim

, Benim gibi batmanlı arkadaşlarımı görmek güzel
Bu arada, özgün makaleler iyimidir yoksa pek bir önemi yok mudur?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:16:52 -->-> Daha önceki mesaj 02:15:26 --
Aynen, bir kaç defa seozeo, seohocası gibi bazı yerlerde bir kaç yazı okudum kafam çok karıştı.
Hata olmasın benim SEO bilgim sizinle eşdeğer düzeyde velakin bildiğim bir kaç konu tabi ki var. Ancak bu bilgilerim SEO dışında olacak.
1- Kesinlikle en fazla 1-2 siteniz olsun. Ne kadar fazla o kadar yavaşlamak ve daha çok yorulup daha az iş başarmak demektir.
2- Bu siteleri eğer acemiyseniz Wordpress kurun, çabuk index alır şevk sorunu yaşamazsınız.
3- Etiket kullanmayın, artık geçti o devir.
4- Güzel ve SADE bir tema edinin.
5- Fazla eklenti kullanmayın, belirliler dışında. Sitemap, All in seo gibi gibi...
6- 20 adet sağlam ping servisini girin.
7- İçeriklerinizi sürekli bir başka içeriğine link verecek şekilde girin. Örnek hükümet devrildi haberinde hükümetin başında ki ismi çağrıştıran bir konu varsa manuel olarak sürekli linklemelerinizi yapın.
8- En az 5-6 farklı kategori edinin ve bunlara günde en az 1-2 içerik girin.
9- İçeriklerin tamamen özgün olsun demiyorum ancak kopyala-yapıştır mantığı uzun vadede ciddi anlamda siteye zarar veriyor. En azından ilk paragrafı kesinlikle siz yazın.
10- Backlink için söyleyecek lazım yok, backlinksiz olmuyor ama abartmamak lazım. Bir kaç kaliteli dizine eklemek bile ilk etapta yeter.
Yıllardır bu 10 madde ile geçinip gidiyorum...
Mutsuz muyum ?
+ Hayır.
İyi çalışmalar.