SEO ne demek arkadaşım ? Sen bir insan olmayı bil verdiğim cevaba itici cevaplar vermek yerine insan gibi saygılı olmasını bil. Seni tanımam, sende beni tanımıyorsun kaldıki burada neyin ne oldugunu senden ögrenecek birisi'de değilim.
Herkes kendi bilgisini burada paylaşıyorsa ve saygılı olmasını biliyorsa sende bunu uygulamak zorundasın ki böyle bir zorunlulugun eğer'ki emeğe karşı yok ise sende o halde konulara dalarak saçma sapan cevaplar vermeyeceksin.
Benim işimi senin ağzına alman'da hiç hoş değil. Bugün yaparsın, yarın aynısını bulursun. Daha sonra'da kalkıp'da bu adam benim konumu baltalıyor vehutta yazdıklarıma saygısızlık ediyor diye ibareler kullanmamasını bilmelisin.
İnsan olmayı asıl sen bileceksin 1 cümlelik yazıdan kendi kuruntularınla onlarca şey düşünmüşsün seo ne demek demişsin nedir ? wiki nedir ? Yanlış bilgi verirsen tabi ki gelip burada cevap vereceğim sen seo ile wikiyi aynı kategoride tutuyorsan gelip bende
dokunur bir cevap veririm. İnsan olmayı ilk önce kendin öğreneceksin sonra gelip bana yazacaksın. Bir konuda bilgin yoksa yazma ki başkaları da yanlış bilgiler öğrenmesin. Sizin gibi seoCU olup çıkmasın.
Nereden başlayabilirim sorusu sormuş konu sahibi.
Seo işi ile uğraşan bir kişi wiki proğramlarını,tanıtım proğramlarını,makalede geçecek seo ile ilgili terimleri bilmeden nasıl SEO konusunda kendisine yol çizebilir ?
Bunları bildikten sonra ;çalışma sayılarını,hangi sektörde hangi durumlarda nasıl kullanılacağını bilecek ve uygulayabilecek yeteneğine bir adım atmış olur.
ve zamanla tecrübe edinerek SEO Uzmanı olmaya hak kazanır.
Saygılarımla SEO CEOOGLE - Yasin.
Seo nedir , ne değildir bir öğrensin ki backlink kısmına gelsin arkadaş. Seo ile Backlink kelimelerini birisinin çıkıp açıklaması lazım bence. SeoCu olup program kullanmakta var tabi
Her neyse backlink paketi satıp seocu olamadık daha tartışma çıkarıcı şeyler yazmamıştım ama mod arkadaş yanlış buluyorsa zaten silebilir.