@gizemligenc;
Öncelikle ahkam kesme gibi bir durum yok ,ticarette her zaman öncelikle para alınır bunu benim ögretmeme gerek yok diger bir konu ise madem referans vs. seni tatmin edecekti gereksiz yorum yerine benimle iletişime geçip sorabilirdin ,ahkam kesme durumu yok herkes kafasından birşey çıkardıkça benimde haklı olarak sinirlerim bozuluyor tekrar söylüyorum burda bu hareketleri yapmak yerine iletişim ile bunları belirtseydiniz ne gerekiyorsada konuşabilirdik.

Alıntı
Şahsi fikrim alacağım vardı fakat bu tavrınız ve konuşmalarınızdan sonra bana şahsi fikrimi sorana sakın bulaşma kimin nesi belli değil derim.
Yine söylüyorum burda kimse kimseye zola bişey satmıyor herkesin kendi aklı var almak isteyen görüşmeleri yapar kafasına yatarsa alır bu kadar ,İstedigin kişiye kendi fikrini beyan edebilrsin.
Ayrıca o cümlede kullandıgın 'kimin nesi belli değil' böyle bir itamı sen kimseye kullanamazsın agzını topla ayagını denk al !

Neyse arkadaşlar ben bu tür oyunlara hiç gelemem sadece kafa bozuyorsunuz ,hala kimseye satış yapılmamıştır ,1-2 gün daha beklemek istiyorum duruma göre satıştan çekebilirim filesi ,bu arkadaşlara söylenecek çok şey var lakin...